Sistem pentru copiat cu Bluetooth si casca de culoarea pielii de copiat la examene.


Handsfree pentru copiat cu micro casca japoneza de culoarea pielii pentru copiat la examene. Un sistem extrem de simplu de folosit, alcatuit dintr-un handsfree cu mufa Jack de 3,5mm ce este compatibil cu toate tipurile de telefon si o microcasca japoneza, cel mai mic model existent pe piata(ultimul model aparut) care nu se vede in ureche decat daca stii ca acolo se afla o casca, tragi de ureche si te uiti cu o lumina foarte atent.

Handsfree pentru copiat la examene cu bluetooth si micro casca japoneza de culoarea pielii compus dintrun bluetooth special modificat cu colier si o microcasca japoneza. Este practic un bluetooth obisnuit la care s-a renuntat la casca obisnuita si i s-a atasat un colier ce are rolul de a transmite fara nici un fel de fir la microcasca japoneza din urechea ta.

 Sistem de copiat cu bluetooth extrem de simplu de folosit, practic tot ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul bluetooth la telefonul tau, sa pui colierul in jurul gatului, microcasca japoneza in ureche si esti gata de examen.

Acest sistem de copiat cu bluetooth si casca japonezafara fire este destul de cautat deoarece nu exista nici un fel de fir conectat fizic intre telefon si sistemul de copiat. Prin tehnologia bluetooth, sistemul de copiat comunica fara fire cu telefonul tau: preia sunetul de la telefon, il transforma in semnal wireless ce este captat de microcasca japoneza si redat la tine in ureche dar si cu ajutorul microfonului de aflat pe bluetooth preia cu usurinta si cele mai slabe sunete si le transmite catre telefon si mai departe ajutorului tau de acasa.

Microfonul performant te va ajuta sa dictezi subiectele chiar si in soapta, uneori poate capta si transmite celui de acasa cum dicteaza(daca dicteaza) profesorul subiectele, fara a mai fi nevoie sa le soptesti tu.

Nu trebuie sa iti faci griji, colierul este mult mai larg, nu este la baza gatului, si este destul de subtire, deci nu se va vedea nimic suspicios nici macar vara cand te imbraci cu haine subtiri. Telefonul trebuie sa fie undeva ascuns la tine, nu mai departe de 10m de tine.

Poti raspunde la apel sau inchide apelul de pe butonul multifunctional aflat pe bluetooth, in dreptul pieptului, dar iti recomandam sa setezi telefonul de acasa sa raspunda automat la apel dupa cateva secunde. Astfel nu vei mai fi nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului. Poti si intra in examen deja in  aflat in apel dar de regula dupa una sau doua ore apelul se intrerupe automat din retea si daca vei seta telefonul sa raspunda automat, va raspunde la apel ori de cate ori ajutorul tau de acasa te va apela daca e nevoit sa o faca.


Avantajele Tehnologiei Bluetooth pentru sisteme de copiat:

- va permite sa aveti mult mai putine fire pe corp
- sunt mult mai greu de detectat
- compatibilitate maxima cu orice tip de telefon
- neavand fire intre telefon si sistemul de copiat ai mobilitate mai mare
- telefonul il poti ascunde mai usor la tine sau in mapa, poseta, bluza max 10m


Specificatii:

- va permite sa aveti mult mai putine fire pe corp
- sunt mult mai greu de detectat
- compatibilitate maxima cu orice tip de telefon
- neavand fire intre telefon si sistemul de copiat ai mobilitate mai mare
- telefonul il poti ascunde mai usor la tine sau in mapa, poseta, bluza max 10m


Coletul contine:

- Handsfree cu Bluetooth si Colier
- Microcasca Japoneza Model NOU MC-2500
- 3 x Baterii 337/ SR416SW.
- Cablu de incarcare Micro USB
- Manual de Utilizare
- Certificat de Garantie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Casca de copiat fara fir cu Bluetooth

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 200 lei
Comanda acum si primesti produsul

Informatii si comenzi: 0000000000