Produse noi

  • Nou

  Sistem de Copiat cu...

  2.200,00 RON
  0 1 2 3 4 (0)

  Sistem pentru copiat ce face parte din gama produselor Profesionale ce este alcatuit din Cutiuta GSM folosita pentru a primi rezolvarile si o Camera Video in Nasture cu ajutorul careia vei trimite imagini in timp Real cu subiectele ajutorului tau de acasa. Se potriveste atat pentru examenele clasice pe hartie A4 cat si pt cele pe monitor LCD. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

  Avantaje:
     - Nu trebuie sa mai dictezi subiectele - camera le va transmite Live
     - Sisteme foarte Stabile si Fiabile
     - Foarte simple de instalat si utilizat
     - Camera in Nasture Model foarte mic.

  Producator: casti-de-copiat.ro

  • Nou

  Casca pentru Copiat cu...

  2.700,00 RON
  0 1 2 3 4 (0)

  Sistem pentru copiat la examene complet ce face parte din gama produselor profesionale, ideal de folosit pentru examene importante si exigente, unde nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen. Sistemul  pentru copiat functioneaza cu 2 cartele SIM din orice retea, una pt Cutiuta GSM cu ajutorul careia vei primit rezolvarile si cea de-a doua cartela SIM intra in camera video in nasture, cu ajutorul careia transmiti imagini LIVE cu subiectele ajutorului tau de acasa.

  Se potriveste atat pentru examenele clasice pe hartie A4 cat si pt cele pe monitor LCD. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

  Sistem Profesional Recomandat Nedetectabil !

  Producator: casti-de-copiat.ro

  • Nou

  Casca de Copiat cu...

  3.200,00 RON
  0 1 2 3 4 (0)

  Sistem pentru copiat la examene Profesional de ultima Generatie ce este recomandat la examene importante unde de regula exigenta supraveghetorilor este mai mare. Acest sistem pentru copiat cu camera video si cutiuta GSM se potriveste perfect pentru examenele exigente unde nu ai acces cu un telefon mobil in sala de examen. Camera Video transmite LIVE subiectele in orice locatie din tara sau chiar in alta tara.

  Beneficii:
     - Sistemele sunt produse de fabrica  NU Home Made
     - Nu trebuie sa soptesti subiectele
     - FARA Telefon Mobil la tine in sala de examen
     - dimensiuni mult mai mici -usor de ascuns vara cand e cald si te imbraci subtire

  Producator: casti-de-copiat.ro

  • Nou

  Pix pentru Copiat cu...

  1.000,00 RON
  0 1 2 3 4 (0)

  Pix pentru Copiat la examene cu camera video integrata, capabila sa transmita imagini LIVE cu subiectele de pe o foaie de hartie sau de la un monitor LCD imagini in timp real cu subiectele la ajutorul tau care urmeaza sa iti dea raspunsurile si care trebuie sa fie in apropierea ta. Este un pix obisnuit, cu care poti si scrie, in care este mascata o microcamera video capabila sa transmita imagini foarte clare in timp real cu subiectele la un laptop aflat intr-o incapere invecinata.

  Producator: casti-de-copiat.ro

  • Nou

  Baterie 337 pentru...

  10,00 RON
  0 1 2 3 4 (0)

  Baterii 337 sau se pot folosi la casca de copiat, la ceasuri, fiind cele mai mici baterii care exista. Avem modelul made in Japan cu oxid de argint ceea ce le confera o autonomie foarte buna.

  Producator: casti-de-copiat.ro

  • Nou

  Set 6buc Casti...

  10,00 RON
  0 1 2 3 4 (0)

  Casti pentru copiat pe timpan pentru sisteme de copiat utilizate la examene. Sunt modelul nichelat de calitate superioara. Setul cuprinde 6 buc casti cu microvibratii si magnet oval special pentru extragerea castilor din ureche. Casti cu microvibratii pe timpan Model nou - cele mai vandute casti de copiat din 2004 pana in 2015!

  Comanda azi Casti cu Microvibratii pe Timpan si Livram in maxim 24H!

  Producator: casti-de-copiat.ro