Pix pentru copiat cu cartela sim si casca de culoarea pielii pentru copiat la examene.

Functioneaza fara sa fie nevoie sa ai telefon la la tine!

Pix pentru copiat cu microcasca japoneza in care se introduce o cartela nano SIM. Functioneaza ca un telefon mobil si deci nu mai esti nevoit sa ai cu tine in sala de examen un telefon mobil. Raspunde automat la apeluri si are integrat microfon performant. Faptul ca totusi nu este chiar de marimea unui pix obisnuit, iar acumulatorul tine real ~ 60 min (2h zice producatorul) face ca folosirea lui sa nu fie intocmai ok pentru toate examenele.

Pixul pentru copiat cu cartela Nano SIM este un sistem de copiat la care nu mai aveti nevoie de telefon mobil in sala de examen. Cartela Nano SIM intra direct in pix si apeland numarul cartelei introduse, pixul pentru copiat va raspunde automat la apel si va transmite sunetul in casca Japoneza din urechea ta.

Este modelul nou, ceva mai subtire decat varinata din 2015. Desi in caracteristicile date de producator autonomie acumulatorului este data de 2 ore in realitate autonomia este de ~ 60 de minute. Suntem realisti in descriere pt a evita eventualele reclamatii ulterioare!

Functia de raspuns automat la apel este si ea prezenta pe acest sistem de copiat, lucru ce te va ajuta in cazul in care apelul se va intrerupe din oarecare motiv. Ajutorul tau de acasa te va reapela daca va fi nevoie iar cardul gsm de copiat va raspunde in mod automat ori de cate ori va fi apelata. Ajutorul tau de acasa te va putea apela de oriunde doreste, chiar si din alta tara.

Pixul pentru copiat GSM cu cartela Nano SIM are incorporat un microfon performant care va  capta cu usurinta toate sunetele din incapere. Cu ajutorul lui poti sopti subiectele cu usurinta, cel de acasa poate auzi chiar si zgomotul pasilor supraveghetorului cum merge prin sala de examen si uneori, daca profesorul dicteaza subiectele, ajutorul tau de acasa le poate auzi fara sa mai fie nevoie sa le dictezi tu.


Mod de folosire:

- introdu o cartela Nano SIM din orice retea si chiar si din alta tara Dezactiveaza intai codul PIN
- Pixul de copiat va porni automat - un led rosu va lumina timp de 3 secunde apoi se stinge
- pune bateria 337 in casca si introdu casca in ureche
- ajutorul tau de acasa te va apela iar Pixul GSM va raspunde automat la apel. Te poate suna chiar si din alta tara
- sunetul se va transmite in mod automat catre microcasca din ureche
- esti gata de examen!


Din experienta clientilor ce au folosit in trecut acest dispozitiv atragem atentia asupra faptului ca trebuie sa aveti grija cu acest dispozitiv deoarece zvonurile s-au raspundit si din ce in ce mai multi supraveghetori, in special cei care sunt mai tineri, cam se pricep la tehnologie si sunt in pas cu ea. Sisteme de copiat pixul de copiat este la vedere si fiind putin mai gros decat unul obisnuit imediat sare in evidenta.

Daca aveati de gand sa il folositi pentru BAC, scoteti-l din schema deoarece autonomia acumulatorului este mica(real ~60min) iar la bac ai nevoie de minim 3...4 ore.


Coletul contine:

- 1 x Pix GSM cu Cartela Nano SIM
- 1 x Microcasca Japoneza de culoarea pielii
- 6 x Baterii 337 pt casca japoneza
- 1 x cablu incarcare  a cutiutei GSM
- 1 x instructiuni foarte detailate de utilizare
- 1 x certificat de garantie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Pix de copiat cu cartela SIM si casca de copiat

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 400 lei
Comanda acum si primesti produsul marti, 27 Sep

Informatii si comenzi: 0000000000