All Reviews


mar 7, 2019
5
(5/5
Camera Video pentru Copiat in Nasture PX500
Sistemul asta pentru copiat ma scos din mare incurcatura! Am folosit camera atât pt examen pe calculator Cât și pe foaie de hartie si se vede destul de bine. Nu se compara cu camera de telefon mobil dar pt a trimite subiectele este ok.
Administrator:
Nici nu ai cum sa o compari cu camera de telefon mobil. Rezolutia si calitatea imaginilor transmise pe internet sunt limitate de noi din setari, problema este ca daca scoatem limitarea imaginile se vor bloca daca internetul nu are viteza suficienta. Preferam sa limitat claritatea suficient cat sa fie ok pt scris si sa nu se blocheze imaginile. Ne bucuram ca v-am fost de ajutor. O zi minunata va dorim!
 

mar 4, 2019
5
(5/5
HandsFree Wireless pentru Copiat cu MicroVibratii
un sistem model mai vechi de casca pentru copiat dar foarte efficient din punctul meu de vedere. L-am luat cu 60 de lei, era la reducere atunci si mi-am luat toate examenele din sesiune cu el...ce mai vrei? :))))
 

mar 3, 2019
5
(5/5
HandsFree pentru Copiat cu Bluetooth si Casca Japoneza
Echipa serioasă, livrare rapida, ma ajutat mult manualul de utilizare care era foarte detaliat.
 

mar 2, 2019
5
(5/5
HandsFree pentru Copiat cu Casca Japoneza
Sincer nu ma asteptam sa fie asa bun sistemul asta la cât am dat pe el. Casca nu se vede in ureche, colierul e destul de larg si microfonul e de 10! M.a scos din încurcătură:D
 

mar 1, 2019
5
(5/5
Cutiuta GSM cu Microcasca de copiat Fara Fire
cel mai performant sistem de copiat. Bateria tine bine iar casca nu se vede in ureche! Toate bune
 

feb 28, 2019
5
(5/5
HandsFree pentru Copiat cu Bluetooth si Casca Microvibratii
Un sistem de copiat care isi merita banii, este compatibil cu orice telefon - eu l-am folosit cu iphone x. In casca se aude destul de clar, bateriile ma tin si la 3 examene. Recomand
 

feb 27, 2019
5
(5/5
Stick Bluetooth cu Microcasca Fara Fire MC2500
Mi se pare cel mai fiablil sistem de copiat, acumulatorul tine suficient de mult chiar si pt 2 examene unu dupa altul.
 

feb 25, 2019
5
(5/5
Cutiuta GSM cu Casca cu Microvibratii - Nanocasca
Foarte tare acest dispozitiv pt ca chiar nu se aude nimic in exterior si foarte important nu se vede casca in ureche. Microfonul este destul de sensibil am reusit sa soptesc subiectele si m ainteles din prima. Bafta va doresc!
 

feb 24, 2019
5
(5/5
Casca de Copiat Microcasca Japoneza MC-2500
Este mai mica decat m.am asteptat, in poze pare mai mare. La mine 8n ureche nu se vede decât daca te uiti cu o lumina si tragi de ureche. Am.avut si micro f A680 dar asta e mai mica!
 
Pagina: 123