All Reviews


apr 5, 2019
5
(5/5
Camera in Nasture pentru Copiat GX600
Am avut si modelul GX500 dar asta este mult mai mic. Se paote ascunde cu usurinta cam unde vrei, asta e cel mai mare atu al iei.
 

apr 4, 2019
5
(5/5
Casca de Copiat cu Camera Video - Pachet GX600 PRO
A meritat toti banii! Fara el nu stiu ce ma faceam. Camera transmite video cu subiectele iar persoana care ma ajutat pe mine le primea in timp real si se afla in alt oras la cateva sute de km distanta de mine.

Autonomie la baterie este ok atat la cutiuta cat si la camera video, ma tinut fara probleme desi aveam emotii in privinta asta.

Ideea este sa ai pe cineva acolo de unde iti dicteaza raspunsurile care sa se priceapa sa iti le rezolve, sa nu iti dicteze aiurea.
Este un sistem care merita banii desi este scumpicel!
 

apr 2, 2019
5
(5/5
Camera Video de Copiat Fara Telefon GX500
Mi.a fost foarte utila deoarece la examenul la care am fost sub nici o forma nu puteam sa soptesc subiectele deoarece era o sala mica si 3 supraveghetori.

Este foarte tare sistemul pentru ca nu ai nevoie de telefon mobil, la examenul la care am mers eu ne cerea telefonul mobil la intrarea in sala.
 

apr 1, 2019
5
(5/5
Camera Video pentru Copiat in Nasture PX500
Am folosito cu succes de cateva ori, functioneaza foarte bine.

Au fost examene la care nu am rezolvat toate subiectele intentionat pentru a nu bate la ochi :)))
 

mar 29, 2019
5
(5/5
Camera Video de Copiat Fara Telefon GX500
Un sistem pe care vroiam de mult sa-l am si in sfarsit am reusit sa il achizitionez. Pana acum s-a comportant bine la 2 examene, bateira tine suficient iar camera se vede bine.
E cam scumpa cei drept...dai un ban da stai in fata! Pentru ce probleme mi-am rezolvat eu cu acest sistem pot spune ca nu e scumpa si chiar si-a meritat banii.
 

mar 27, 2019
5
(5/5
Sistem de Copiat cu camera Video - Pachet PX500 PRO
Camera video nu o pot compara cu cea de la un telefonul meu Samsung S8, dar este suficient de buna pentru a trimite subiectele. Eu am folosito pentru un examen clasic pe hartie dar am imprumutato si cuiva care a dat pe calculator. A mers foarte bine 8n ambele cazuri, ma ajuta foarte mult ca am primit mai multe obiective cu nasture pt camera ce care unghi mai mare care zoom...in functie de ecamen...de unde pui camera...etc.

E relativ scumpa dar merita investitia. Bine acum depinde si la ce examem vrei sa o folosesti.

Sfat: schimbati firma de curierat!
A trebuit sa merg personal la sediu sa o ridic pt ca aveam nevoie de ea urgent si curierul a zis ca abia pe dupamasa poate ajunge....
 

mar 27, 2019
5
(5/5
Cutiuta GSM cu Casca cu Microvibratii - Nanocasca
Functioneaza cu cartela Nano SIM - am avut si modelul anterior si la acela functiona cu cartela standard. Tot timpul trebuia sa caut un adaptor, eu aveam cartela nano sim in telefon. Plus ca am avut si mari probleme cu suportul cartelei sim la modelul vechi din cauza adaptorului - uneori cartela nano sim nu intra bine in adaptorul standard si nu intra cum trebuie in cutiuta.
Este foarte bine ca a aparut acum cutiuta gsm cu cartela nano sim - recomand, merita schimbarea!
 

mar 27, 2019
5
(5/5
Cutiuta GSM cu Casca cu Microvibratii - Nanocasca
Este mai mica decat modelul anterior, bateria tine intradevar mai mult, pe mine ma tine undeva la 5 ore. Este foarte tare ca nu mai are nici un buton, doar trebuie sa introduci carela si cutiuta porneste singura - scot cartela cutiuta se inchide singura.

Pro:
- mai mica
-bateria tine mai mult, undeva la 5 ore
-porneste si se opreste singura la introducerea respectiv scoaterea cartelei Nano SIM
-merge cu cartela Nano SIM ceea ce e un mare plus pentru ca la modelul anterior tot timpul aveam o problema sa gasesc un adaptor de la Nano SIM cum aveam eu in telefon la SIM standard cum aveam nevoie pt cutiuta.
-merge foarte bine si cu castile pe timpan si cu casca japoneza
-nu mai am colier in jurul gatului daca vreau sa folosesc castile cu microvibratii

Contra:
-pretul marisor
 

mar 26, 2019
5
(5/5
Card GSM de Copiat cu Microcasca Japoneza si Nanocasca
Dintre toate sistemele pentru copiat care le-am avut, la acesta ma tine cel mai mult bateria. Am fost chiar si la 2 examene in aceeasi zi fara sa il mai pun la incarcat. Are si microfon, castile se aud bine - pentru mine si-a meritat fiecare leut pe care l-am dat.
 

mar 26, 2019
5
(5/5
Camera Video pentru Copiat in Nasture PX500
copiatul tine pasul cu tehnologia :)

Este foarte utila pentru a trimite subiectele fara sa mai fie nevoie sa vorbesti in timpul examenului. Imaginile cu subiectele se primesc practic instantaneu si se vede suficient de bine pentru scris. Are o setare de unde am schimbat rezolutia la Full HD 1920x1080 dar se mai bloca din cand in cand si am schimbat inapoi la HD.

Ce mai are tare camera asta e ca de exemplu la un examen s-a conectat la camera persoana care ma ajuta pe mine si i-am dat acces si la o colega. Cele 2 persoane care ne ajutau erau in orase diferite si au primit in acelasi timp subiectele...Foarte tare mi se pare chestia asta. Mi-a dat 500 Lei. Colega mea a vrut sa inchirieze de pe internet dar cel care inchiria i-a cerut toata suma in avans (vreo 2500 lei) urmand ca dupa ce inapoiaza camera sa-i dea diferenta.....dar colega mea a zis ca era dubios tipul si mai citise pe internet ca au patit multi ca atunci cand vrei sa inapoiezi camera nu mai raspund la telefon.

Eu sunt multumita de achizitie si recomand!
 
Pagina: 123