Livrare si Plata

Livrarea

Produsele comandate pe siteul nostru se vor livra in toata tara prin curierat rapid. In functie de ora la care plasezi comanda si de stocurile disponibile, livrarea se va face in ziua imediat urmatoare (24h) sau 48h. Pentru detalii referitoare la termenul de livrare va rugam sa ne contactati personal.

Deoarece unele produse sunt destul de scumpe, avem si posibilitatea de a va intalni personal cu un reprezentat de la serviciul tehnic, care va va putea prezenta produsul si arata cum functioneaza. Acest lucru il facem deoarece produsele nu sunt greu de utilizat, dar avand in vedere suma platita sunt persoane care nu au incredere si vor sa vada personal. Este si normal deoarece pe olx sunt destule persoane dubioase care vand sisteme.

Livrarea se face cu firma de curierat rapid pt localitati cu acoperire iar pentru cele fara acoperire, livrarea se va face cu Posta Romana. Costul fiind de 15-20 lei indiferent de varianta. Pentru livrare personala nu se percepe nici o taxa!


Plata

Plata se face la curier in momentul in care primesti coletul. Nu este nevoie sa platesti nimic in avans!

Verificare colet la livrare ianinte de plata!

In mod standard, pentru ca tu sa platesti un cost mai mic de livrare, coletele vor fi trimise fara verificare colet.

Serviciul de verificare colet NU este gratuit. Se plateste suplimentar catre firma de curierat rapid. Nu este o taxa impusa de website-ul nostru!

Astfel persoanele care vor deschidere colet la livrare, vor trebui sa specifice la detaliile suplimentare ale comenzii ca doresc acest lucru sau sa ne sune si sa ne aduca la cunoastinta ca doresc acest lucru. Altfel coletele se vor trimite standard,  fara verificare colet.

Atentie: Verificare colet inainte de a plati inseamna ca poti deschide si verifica ce contine coletul! NU si sa probezi produsele! Curierul nu va sta cu tine mai mult de 1-2 minute si nu va sta sa citesti tu manualul de utilizare.