• I-Cheat S1 camera in nasture pentru copiat

Prima generatie de camere video video pentru copiat la examene cu rezolutie 4K!


Camera are o rezolutie 4K Ultra HD. Astfel în o singură imagine trimisa încape TOATĂ Pagina A4. Camera poate fi utilizata cu succes atat pentru examene unde subiectele sunt pe un monitor LCD sau pe o foaie de hartie. Toate subiectele pot fi trimise cu o singură poză în doar 20 de secunde. Persoana care te ajuta de acasa trebuie să descarce imaginile de pe Email. Dupa care le poate mări fără să se piardă din claritatea imaginii.

Este cel mai nou (2018) dispozitiv pentru copiat cu camera video 4k. Trimite imagini foarte clare cu subiectele tale ajutorului tau de acasa. Este cea mai mica camera video care exista pe piata la ora actuala. Are doar 2x4x0.3cm! Desi pare foarte greu de crezut, camera pentru Copiat i-Cheat S2 este foarte mica. Are doar 2 cm latime 5 cm lungime si 0.3 cm grosime. Este si destul de usoara! O poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci subtire.

Camera are autofocus real! Asta inseamna ca tu nu mai trebuie sa invarti de nasture pentru a focusa imaginea si in acelasi timp poti tine camera fata de foaie la o distanta variabila. La camerele clasice PX-GX distanta intre camera si subiecte este fixa.

Camera Video i-Cheat S1 se va monta la piept înlocuind unul dintre nasturii existenţi de la nivelul superior al Cămăşii/Bluzei. Caută pe Youtebe „Cum se montează camera în nasture pentru copiat” şi vei găsi un filmuleţ în care ţi se explică şi vei vedea cum se pune camera cu nasture la cămaşa – NU e complicat deloc.

Camera Video se poate monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti la bluza sau camasa cu care urmeaza sa te imbraci. Poti cauta pe Youtebe "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si gasesti un tutorial in care poti vedea cum sa inlocuiesti un nasture obisnuit de la bluza ta cu cel cu camera video.


Avantaje:

- trimiti poze foarte clare si cu unghi mare de vizualizare!
- tot ce trimite camera (poze si video) se primesc pe o adresa de email - fiecare camera are adresa unica!
- camera are Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat
- este cea mai mica camera video pentru copiat de pe piata!


Absolut toate camerele clasice ce trimit video in timp real au un mare dezavantaj! Pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel tu care esti in sala de examen, vei fi nevoit de fiecare data sa misti stanga/dreapta  pentru ca persoana care te ajuta sa poate vedea toate subiectele. La camerele clasice ce trimit video live  se in intampla ca uneori sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici ce lipseste.

Camera i-Cheat S1 are un unghi mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4. Astfel cu o singura poza poti trimite toate subiectele. Rezolutia mare plus claritatea deosebita a imaginilor permite sa faci un zoom foarte mare pe subiecte.


Pachetul contine:

- camera video pentru copiat 4k I-Cheat S2 + acumulator 4h autonomie
- mini Router 4G pt a da internet la camera
- 20 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera
- Cablu MicroUSB de incarcare
- Manual de Utilizare
- Certificat de Garantie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

I-Cheat S1 camera in nasture pentru copiat

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 0 lei
Comanda acum si primesti produsul sambata, 21 May

Informatii si comenzi: 0000000000