Handsfree pentru copiat cu Casca Japoneza


Handsfree pentru copiat cu micro casca japoneza de culoarea pielii pentru copiat la examene. Un sistem extrem de simplu de folosit, alcatuit dintr-un handsfree cu mufa Jack de 3,5mm ce este compatibil cu toate tipurile de telefon si o microcasca japoneza, cel mai mic model existent pe piata(ultimul model aparut) care nu se vede in ureche decat daca stii ca acolo se afla o casca, tragi de ureche si te uiti cu o lumina foarte atent.

Comparativ cu restul sistemelor existente, acesta poate parea un sistem de copiat ieftin dar care este extrem de eficient si il face sa fie foarte cautat.

Acest sistem cu casca japoneza are incorporat un buton pentru raspuns la apel respectiv inchis apel si un microfon performant(capteaza si cele mai slabe sunete) incorporat cu ajutorul caruia poti sopti ajutorului tau de acasa subiectele. Poti raspunde la apel sau inchide apelul dar iti recomandam sa setezi telefonul de acasa sa raspunda automat la apel dupa cateva secunde si astfel nu vei mai fi nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului.

Desigur ca poti si intra in sala de examen deja in apel dar de regula dupa 1...2 ore apelul se inchide automat din centrala si daca vei seta telefonul sa raspunda automat, acesta va raspunde automat la apel ori de cate ori ajutorul tau de acasa te va apela daca e nevoit sa o faca.

Este foarte simplu de utilizat, foarte eficient in acelasi timp si are un pret mic comparativ cu restul sistemelor pentru copiat la examene. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci acea mufa jack in mufa de casti a telefonului tau iar principiul de functionare este asemanator cu a unui handsfree obisnuit dar sunetul nu este transmis intr-o casca obisnuita ci la acel colier care are rol de antena si care trebuie sa fie pus in jurul gatului. Acest colier antena va transmite fara nici un fel de fir sunetul la microcasca japoneza din urechea ta.

Nu trebuie sa iti faci griji, colierul este mult mai larg, nu este la baza gatului, si este destul de subtire, deci nu se va vedea nimic suspicios nici macar vara cand te imbraci cu haine subtiri.


Specificatii:

- model BH-200,
- microfon foarte performant,
- buton de raspuns si inchis apel,
- colier subtire - NU se vede pe sub haine subtiri vara,
- ungime cablu cu muja Jack 3,5mm aprox 1,5m,
- consum redus de energie pentru o mai buna autonomie,
- autonomie de pana la 6 ore.


Coletul contine:

- Handsfree Wireless cu connector Jack 3.5mm,
- Microcasca Japoneza MC-2500,
- 2 x Baterii 337/ SR416SW.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Handsfree de copiat cu micro casca japoneza

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 150 lei
Comanda acum si primesti produsul

Informatii si comenzi: 0000000000