Cutiuta GSM pentru copiat si casca cu microvibratii


Cutiuta GSM cu microvibratii este un sistem pentru copiat la examene/teste/BAC ce foloseste tehnologia microvibratiilor si astfel permite folosirea celor mai mici casti de copiat fara fire care exista - castile cu microvibratii, care au doua mari avantaje: NU se aude nimic in exterior si nu interfereaza cu alte sisteme de copiat din sala de examen.

Sistem profesional pentru copiat ideal de folosit pentru persoanele care vor o casca mai mica decat casca japoneza mc2500.

Cutiuta GSM cu Microvibratii este un sistem pentru copiat la examene de pe urma cauia te poti bucura de absolut toate avantajele variantei cu casca japoneza. Diferenta o consta in faptul ca varianta cu microvibratii, datorita tehnologiei putin diferite de transmitere a semnalului catre casca din urechea ta, permite folosirea unui alt tip de casca de copiat de dimensiuni mult mai mici.

Singura diferenta este aceea ca la cutiuta gsm cu microvibratii trebuie neaparat sa aveti acel colier in jurul gatului. Principiul de functionare al castilor cu microvibratii impune sa se foloseasca acel colier, dar nu trebuie sa iti faci griji pentru colier, acesta se ascunde usor pe sub haine deoarece este mult mai larg, nu este exact pe baza gatului si este destul de subtire, astfel nu se va vedea absolut nimic dubios nici macar vara cand te vei imbraca cu haine mai subtiri.

Comparativ cu restul sistemelor existente, acesta poate parea un sistem de copiat ieftin dar care este extrem de eficient si il face sa fie foarte cautat.


Avantajele folosirii castilor cu microvibratii sunt:

- au dimensiuni mult mai mici, NU se vad in ureche decat daca stii ca sunt acolo si te uiti cu o lanterna,
- NU se va auzi nimic in exterior chiar si daca staiureche in ureche si lasi Vol la maxim,
- Nu interfereaza cu alte sisteme pentru copiat din sala - nu ii auzi si pe ceilalti cum li se dicteaza
- NU ai nevoie de baterii de 9 Volti cum au restul sistemelor cu microvibratii - singurul sistem care exista!

Cutiuta gsm cu microvibratii face deasemenea parte din gama de produse profesionale pentru copiat la examene, ce este recomandata acolo unde nu ai voie sa intri cu telefonul mobil in sala de examen, la examene importante unde de regula gradul de exigenta a supraveghetorilor este sporit.

Cutiuta GSM este defapt un mini telefon mobil, de dimensiunea unei cutii de chibrite. In ea trebuie sa introduci o cartela SIM din orice retea doresti si chiar si din alta tara, dar nu inainte de ai dezactiva codul PIN. Rezulta astfel ca nu mai esti nevoit sa cari cu tine in examen un telefon mobil care pe care va trebui sa il ascunzi uneva la tine, ceea ce la un examen unde supraveghetorii sunt mai exigenti poate fi mai dificil.

Functia de raspuns automat la apel este si ea prezenta pe aceasta versiune de cutiuta gsm cu microvibratii, lucru ce te va ajuta in cazul in care convorbirea se va intrerupe din oarecare motiv. Ajutorul tau de acasa te va reapela daca va fi nevoie iar cutiuta va raspunde in mod automat ori de cate ori va fi apelata. Ajutorul tau te va putea apela de oriunde doreste, chiar si din alta tara - minute sa aibe.

Cutiuta gsm are in interior si un microfon performant care va  capta cu usurinta toate sunetele. Cu ajutorul caruia poti sopti subiectele, cel de acasa poate auzi chiar si zgomotul pasilor supraveghetorului cum paseste prin sala si uneori, daca profesorul dicteaza subiectele, ajutorul tau de acasa le poate auzi fara sa mai fie nevoie sa le dictezi tu personal.

Beneficii:

- NU ai nevoie de telefon mobil in sala de examen - cutiuta este ea un mini telefon
- NU este detectabila de sistemele de supraveghere de la bac
- Raspunde automat la apel chiar si daca se intrerupe automat apelul de la retea dupa o ora
- Dimensiunile reduse o fac foarte usor de ascuns si de folosit vara cand te imbraci subtire
- Microfonul performant te ajuta sa soptesti cu usurinta subiectele
- Butoane de volum + si - pentru a regla intensitatea sunetului din micro casca
- Autonomie:
- acumulator cutiuta gsm: aprox 4 ore - dupa se reincarca
- casca cu microvibratii NU are baterie - primeste energie wireless de la cutiuta GSM

Mod de utilizare:

- introdu cartela SIM in cutiuta GSM dar nu inainte sa dezactivezi codul PIN
- pornesti cutiuta de la butonul de ON/OFF - un led rosu va lumina timp de aproximativ 3 secunde apoi se va stinge
- pune colierul in jurul gatului si introdu o Nanocasca in ureche
- ajutorul tau de acasa te va apela iar cutiuta gsm va raspunde automat la apelul acestuia
- sunetul se va transmite in mod automat catre microcasca din ureche
- esti gata de examen!

Utilizarea acestui sistem nu este unul extrem de complicat, desi pentru unii asa poate parea. Se recomanda sa faceti cateva teste si sa repetati acesti pasi de cateva ori apoi o s avezi ca asa si este: destul de simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.
In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.


Coletul contine:

- 1 x Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
- 12 x Nanocasti cu Microvibratii - vei folosi doar una dar pt ca sunt mici si de regula se pierd usor primesti 6
- Magnet special pentru scoaterea microcastii din ureche.
- 1 x cablu incarcare  a cutiutei GSM
- 1 x instructiuni foarte detailate de utilizare
- 1 x certificat de garantie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cutiuta GSM pentru copiat si casca cu microvibratii

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 400 lei
Comanda acum si primesti produsul marti, 27 Sep

Informatii si comenzi: 0000000000