casti de copiat despre noi

Firma noastră

Casti de Copiat.ro este un Site specializat in comercializarea de sisteme pentru copiat de ultima generatie ce este pe piata inca din anul 2003.

     Aducem clientilor nostri cele mai noi sisteme, facem nenumarate teste pe produsele oferite spre vanzare iar in urma testelor oferim descrieri realiste a caracteristicilor de functionare, poze detailate si reale a produselor, manuale de utilizare detailate.

Casti de Copiat.ro:

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pt clienții noștri
  • Livrare Rapida 24h toata Romania
  • Asistenta Telefonica Gratuita 12/7
  • Seriozitate si Profesionalism

Echipa Noastra

Casti de Copiat.ro colaboreaza cu diversi producatori in principal din China si Taiwan dar si specialisti din SUA, Rusia si Romania.

     Echipa noastra este formata din persoane cu experienta, gata sa stea la dispozitia nevoilor clientilor nostri. An de an aducem imbunatatiri sistemelor existente si tinem cont de orice recomandare venita din partea clientilor nostri.

Recomandări

     Reusita ta tine in mare parte de calitatea sistemelor achizitionate si de aceea noi nu facem absolut niciodata rabat la calitate. Cel mai neplacut este ca atunci cand vrei sa folosesti un sistem de copiat acesta sa nu functioneze. Garantia pe produs oferita nu te va consola foarte mult deoarece multe dintre examenele importante se dau o singura data pe an si astfel poti pierde acel an. Dt e aceea noi punem mare pret pe calitatea sistemelor!
     Totusi nu doar calitatea sistemelor e totul. Foarte important este ca tu sa achizitionezi sistemul care consideri ca este potrivit pentru tine din timp si sa faci teste pentru a te obisnui cu el, atat tu cat si persoana care te va ajuta si iti va sopti raspunsurile.