casti de copiat livrarea

Expedierea pachetului dumneavoastră

Cand comand si cand pleaca comanda?

     Produsele comandate pana in ora 17 de regula vor pleca de la noi in acceasi zi si vor fi livrate la adresa solicitata in ziua urmatoare de catre firma de curierat rapid. Coletele vor fi livrate de catre FanCourier care are momentan cea mai mare arie de acoperire pentru livrarea coletelor fara km suplimentari.

Pot comanda in orice locatie din Romania?

     FanCourier livreaza colete FARA costuri suplimentare de transport in toate orasele din Romania si in toate satele si comunele ce sunt la maxim 20Km de un oras cu sediu Fancourier. Daca localitatea ta se afla la mai mult de 20 km de un oras ce are sediu FanCourier recomandam sa comandati coletul la sediul FanCourier din orasul cel mai apropiat de tine deoarece daca doresti numaidecat sa vina curierul se plateste o taxa suplimentara de pana la 2Lei/km atat dus cat si intorsul si deci mai bine mergi personal si ridici coletul: este si mai ieftin si mai rapid.

 Livrare Urgenta

   Pentru situatiile cand livrarea este foarte urgenta, recomandam de asemenea sa comandati produsele cu ridicare din sediu FanCourier cel mai apropiat de dv deoarece de regula daca comanzi azi, maine dimineata coletul va ajunge in localitatea ta si poti sa il ridici la prima ora. Daca il comanzi pe adresa pana se sorteaza si se incarca coletele, plus ca curierii au mai multe livrari si cu siguranta nu te va lua primul va dura, coletul ti se va livra in decursul zilei si uneori chiar ziua urmatoare.

Ambalare

        Nu trebuie sa va faceti griji in privinta ambalarii, avem multa experienta, produsele sunt bine ambalate si protejate cu folie cu bule de aer pe toata durata transportului.

Colete cu Verificare inainte de a plati

     Coletele se pot trimite si cu Verificare inainte de a plati dar trebuie sa alegeti aceasta obtiune de la inceput deoarece costul livrarii poate diferi. Diferenta de pret se va duce catre FanCourier deoarece considera ca respectivul curier va avea nevoie de mai mult timp sa stea cu dv si astfel eficienta lui va scadea (va livra mai putine colete), deci banii in plus pentru transport nu vor ajunge la noi. Atentie: optiunea deschidere si verificare colet inainte de livrare va da posibilitatea sa deschideti si sa va uitati ce este in colet si NU veti putea desigila produse sau face teste si NU  ca nu am fi noi deacord sa probati produsele comandate dar aceasta este politica firmei de curierat rapid.

Pot ridica personal produsele comandate?

     Produsele se pot ridica si personal, este necesar sa sunati si sa specificati ca doriti sa veniti si sa ridicati personal produsul sau produsele de care ai nevoie. Este necesar sa sunati inainte pentru a verifica si stocurile disponibile. Te vei inalni cu unul dintre colegii nostri, iti va arata cum functioneaza, iti va face teste, etc