Stick Bluetooth cu micro cascasca pentru copiat la examene este un sistem de copiat fara fire pe corp, baterii de 9 volti sau colier in jurul gatului. Tot sistemul este alcatuit dintrun mic bluetooth de dimensiunea degetului mic de la mana si o microcasca japoneza MC2500 toata de culoarea pielii ceea ce o face foarte greu de observat in ureche.

Un sistem pentru copiat la examene extrem de apreciat datorita faptului ca utilizarea lui nu implica sa ai absolut nici un fel de fir pe tine dar si pentru ca ofera alte nenumarate beneficii printre care enumeram:

     - microfon foarte performant: uneori poate capta si cum se dicteaza subiectele de catre profesor, chiar si zgomotul pasilor supraveghetorului

     - autonomie acumulator de pana la 7 ore de functionare continua

     - dimensiuni foarte reduse, usor de ascuns pe sub haine chiar si vara cand te imbraci subtire

     - se poate lipi cu un plasture medicinal pe umar, la breteaua de la sutien, in sau sub gulerul de la camasa

     - functii de raspuns la apel, apel a ultimului nr din lista, inchis apel fara sa fie nevoie sa umbli la telefon

Acest sistem pentru copiat la examen cu micro casca fara fire este alcatuit dintr-un bluetooth si o casca japoneza de culoarea pielii. Bluetoothul il conectezi la telefonul tau, va prelua sunetul de la telefon si il va transmite la microcasca. Datorita tehnologiei bluetooth nu exista nici un fel de fir intre telefonul tau si dispozitivul bluetooth si poti ascunde telefonul la tine(recomandat) sau il poti lasa la nu mai mult de 10 metri de tine.

Dispozitivul bluetooth va emite la randul lui un semnal special pentru casti de copiat din urechea ta. Casca nu are o conexiune bluetooth ci exista o conexiune fara fire proprie intre casca si dispozitivul bluetooth si deci casca nu se poate conecta direct la telefonul tau!


Handsfree pentru copiat cu Casca Japoneza

Contrar zvonurilor care circula de ceva vreme, trebuie sa stiti ca sistemele de copiat cu bluetooth sunt foarte greu de detectat deoarece dispozitivul bluetooth emite un semnal de slaba intensitate care poate fi detectat foarte greu si doar cu aparatura profesionala. In plus conexiunea bluetooth devine ascunsa imediat ce ai conectat dispozitivul la telefonul tau si doar telefonul tau va mai gasi acel dispozitiv. Alt telefon daca va da cautare la dispozitive bluetooth din zona sistemul tau nu va mai aparea vizibil o data ce l-ai conectat la telefonul tau. Din meniul de bluetooth al telefonului tau bifeaza optiunea ascundere dispozitiv.

Sistemul este foarte simplu de utilizat, cand il utilizezi pentru prima data dispozitivul trebuie imperecheat cu telefonul tau iar la urmatoarele utilizari doar se porneste dispozitivul bluetooth iar acesta se va conecta automat la telefonul tau. Pui bateria 337 in microcasca fara fire si o introduci in ureche. Lipesti dispozitivul cu un plasture medicinal pe umar, il fixezi cu un elastic de bani pe breteaua de la sutien sau il introduci in gulerul de la o camasa. Da telefonul pe sillent, apelezi persoana care urmeaza sa te ajute si esti gata de examen.

Pe dispozitivul bluetooth ai un buton multifunctional de pe care poti raspunde la apel( in caz ca se va intrerupe convorbirea se va auzi un beep in casca din ureche - nu si in telefon daca este pe sillent si fara vibratii), poti inchide apelul la nevoie sau daca apesi consecutiv de 2 ori in zona unde ai bluetoothul acesta va apela ultimul numar din lista de apeluri. Noi recomandam sa setezi telefonul de acasa sa raspunda automat la apel dupa cateva secunde.

Astfel nu vei mai fi nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului. Poti si intra in examen deja in  aflat in apel dar de regula dupa una sau doua ore apelul se intrerupe automat din retea si daca vei seta telefonul sa raspunda automat, va raspunde la apel ori de cate ori ajutorul tau de acasa te va apela daca e nevoit sa o faca.


Specificatii:

- model: BH-300S
- autonomia este data de:
               - la Bluetooth: ~7 ore - se reincarca prin mufa microUSB
               - bateria 337 la microcasca: ~4....5ore - se schimba dupa
- microfon foarte performant
- butoan de raspuns inchis apel
- butoane de volum
- compatibil cu toate tipurile de telefon mobil


Coletul contine:

- Stick cu Bluetooth 
- Microcasca Japoneza Model NOU MC 2500 + 6 Baterii 337
- Cablu de incarcare Micro USB
- Manual de Utilizare
- Certificat de Garantie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Stick Bluetooth de copiat cu microcasca MC 2500

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 300 lei
Comanda acum si primesti produsul joi, 30 Jun

Informatii si comenzi: 0000000000