Handsfree wireless pentru copiat cu casca pe timpan cu microvibratii


Handsfree wireless pentru copiat la examene cu nanocasca cu microvibratii - un sistem de copiat care ofera avantajul unei comunicari discrete la un pret pentru toate buzunarele. Desi, ca model, este primul dispozitiv de copiat aparut pe piata este inca folosit si acum, dupa aproape 15 ani.

Acest sistem de copiat foloseste tehnologia microvibratiilor, care are marele avantaj ca nu interfereaza cu alte sisteme de copiat(nu vei auzi in casca ta si pe altii din sala ce au sisteme de copiat) si sub nici o forma nu se va auzi absolut nimic in exterior.

Aceste doua mari avantaje precum si faptul ca nanocastile cu microvibratii nu se pot strica(unii clientii mai degraba le mai pierd datorita dimensiunilor mici) dar si faptul ca au un pret mai mic decat restul sistemelor pentru copiat fac ca acest handsfree pentru copiat cu microvibratii sa fie inca la mare cautare.


Acest handsfree wireless pentru copiat cu casca cu microvibratii este alcatuit dintr-un handsfree cu mufa jack de 3,5mm ce este cmpatibil cu toate tipurile de telefoane ce au mufa de casti, un colier antena ce se pune in jurul gatului si doua baterii de 9 volti. Este modelul cu doua baterii de 9volti si are sunet mai clar, mai puternic si autonomie dubla fata de modelul cu o singura baterie. La cerere se poate trimite si modelul cu o singura baterie.


Ce inseamna Interfereaza cu alte sisteme?

Interferenta sistemelor de copiat se refera la faptul ca daca cineva din sala de examen are si el un sistem de copiat si il foloseste in acelasi timp cu tine si mai ales daca sta foarte aproape de tine, tu in casca ta din ureche este posibil sa auzi cum i se dicteaza si persoanei respective dar foarte incet si de departe. Acest fenomen este de regula specific castilor japoneze datorita principiului de functionare diferit. Castile cu microvibratii nu interfereaza cu alte sisteme de copiat.


Ce inseamna bruiat?

Bruiajul nu este tot una cu interferat. Bruiajul inseamna ca se foloseste un dispozitiv care va bloca semnalul GSM pe o anumita dispanta. Orice sistem de copiat care foloseste o cartela SIM nu va functiona daca se bruiaza. De regula nu se intampla sa se bruieze, doar se lanseaza zvonuri pt a descuraja folosirea sistemelor de copiat deoarece sunt greu de depistat. Bruiajul se poate face doar de organizatii guvernamentale, si NU de un profesor ca asa vrea el(este ilegal)1 Foarte rar se intampla sa se bruieze semnalul GSM, este mai mult un mit aparut din cauza faptului ca daca din oarecare motiv cuiva nu i-a mers sistemul de copiat(gen sistemul sa stricat, nu a pus bine casca in ureche, etc) gata i s-a bruiat semnalul :))


Ce inseamna si la ce se refera detectarea unui sistem de copiat?

Se refera la cat de usor se poate detecta un sistem de copiat. Sunt sisteme care se pot detecta mai usor deoarece emit unde electromagnetice mai puternice si alte sisteme mai performante(cele mai scumpe) care datorita tehnologiilor de ultima generatie utilizate se pot detecta mult mai greu. La fel ca si la bruiaj de cele mai multe ori se merge pe intimidare si se da zvon ca se va veni cu detectoare doar pentru a descuraja. Un detector cat de cat bun care sa nu eda alarme false pretul lui incepe de la 500 euro si nu se gasesc usor. Multi profesori se lauda cu aplicatii, pixuri cu led minune...etc :))) la fel legende pt a intimida si descuraja folosirea sistemelor pentru copiat. Trebuie s astiti ca NU exista sisteme de copiat complet nedetectabile si ca orice fel de sistem ai avea daca il inchizi si nu il folosesti chiar daca il ai montat pe tine nu te va mai putea depista decat cu detectoare de metal ca la aeroporturi.

Acest handsfree wireless pentru copiat cu casca cu microvibratii este alcatuit dintr-un handsfree cu mufa jack de 3,5mm ce este cmpatibil cu toate tipurile de telefoane ce au mufa de casti, un colier antena ce se pune in jurul gatului si doua baterii de 9 volti. Este modelul cu doua baterii de 9volti si are sunet mai clar, mai puternic si autonomie dubla fata de modelul cu o singura baterie. La cerere se poate trimite si modelul cu o singura baterie.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru colier, acesta se ascunde usor pe sub haine deoarece este mult mai larg, nu este exact pe baza gatului si este destul de subtire, astfel nu se va vedea absolut nimic dubios nici macar vara cand te vei imbraca cu haine mai subtiri.

Acest handsfree pentru copiat cu microvibratii are incorporat un buton de raspuns la apel si respectiv inchis apel plus un microfon sensibil ce capteaza si cele mai slabe sunete. Cu ajutorul microfonului performant poti sopti ajutorului tau de acasa subiectele. Cu ajutorul butonului multifunctional aflat la baza colierului, intre sani, poti raspunde la apel sau inchide apelul dar iti recomandam sa setezi telefonul de acasa sa raspunda automat la apel dupa cateva secunde si nu vei mai fi nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului. Desigur ca poti si intra in sala de examen deja in apel dar de regula dupa uan sau doua ore apelul se inchide automat din retea si daca vei seta telefonul sa raspunda singur la apel, acesta va raspunde automat la apel ori de cate ori ajutorul tau de acasa te va apela daca e nevoit sa o faca.


Specificatii:

- model: BH-70
- autonomia este data de:
      - cat tine telefonul tau in apel
      - bateriile de 9v - daca sunt alkaline undeva la 8 ore de funct. continua - se inlocuiesc dupa
- microfon foarte performant
- butoane de raspuns inchis apel
- butoane de volum(optional)
- colier subtire - NU se vede pe sub haine subtiri vara
- lungime cablu cu muja Jack 3,5mm aprox 1,5m


Coletul contine:

- Handsfree Wireless BH-70 cu mufa Jack 3,5
- 6 buc Nanocasti cu Microvibratii si un magnet pt extragere nanocasti din ureche
- Manual de utilizare

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Handsfree wireless de copiat cu microvibratii

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 100 lei
Comanda acum si primesti produsul joi, 30 Jun

Informatii si comenzi: 0000000000