Casca Japoneza - Cum se foloseste?

Casca Japoneza

      Casca japoneza este defapt un micro dispozitiv care a adus multe peneficii in ceea ce priveste copiatul la examene. Cel mai mare avantaj al folosirii acestui dispozitiv de culoarea pielii il reprezinta faptul ca iti va permite sa folosesti dispozitive de copiat fara nici un fel de fir pe corp!

      Casca Japoneza are in integrat un mini receptor cu ajutorul caruia capteaza undele emise de sistemul de copiat, pe care le amplifica si il tirmite la un micro difuzor. Toate sistemele de copiat ce folosesc casca japoneza au neaparat nevoie de acea mini baterie 337 care alimenteaza amplificatorul din casca japoneza.

     Folosind sistemele de copiat cu casca japoneza beneficiezi de urmatoarele avantaje:
               - se folosesc simplu, oricine le poate folosi fara probleme
               - poti folosi dispozitive pentru copiat simple fara nici un fel de fir pe corp
               - foarte stabile in utilizare - nu se deconecteaza, nu se intrerupe, nu e sensibila la miscari, stranut, sughit etc

                                   Montarea Bateriei 337 in Microcasca                                     .

     Bateria are 2 fete: pe o fata este complet neteda si are ceva scris pe ea iar pe cealalta are un cerculet pe margina. Tot timpul bateria va fi pusa in capac cu partea cu scrisul inspre capac iar cerculetul de pe margine inspre  microcasca:

     NU trageti de capac – capacul se desface prin invartire! Infiletati cu grija capacelul Microcastii. Daca imediat cum incepeti sa infiletati se blocheaza desfaceti si infiletati din nou. Infiletarea trebuie sa se desfasoare foarte usor, nu este necesar sa fortati. Cand puneti bateria in casca dupa ce ati fixat capacul este posibil sa ramana putin spatiu intre casca si capac(capacul nu se mai strange pana in capat) – acest lucru este normal!

     Bateria microcastii va incepe sa se consume din momentul in care veti infileta capacelul, chiar daca dv nu veti folosi microcasca, de aceea este recomandat sa nu lasati bateria inauntru. Autonomia unei baterii este de aprox 3...4 ore de functionare.  Bateria poate fi folosita de mai multe ori cu conditia sa nu o lasati in microcasca. Mcrocasca se va introduce in ureche tot timpul cu partea ascutita inspre ureche. Se va impinge cu o penseta pana cand nu se va mai observa.Cand o veti scoate veti trage cu o penseta de acea antena micuta transparenta. Acea antena de pe casca nu are absolut nici un rol in functionarea microcastii si este pusa doar pentru a scoate casca din ureche. Unii clienti o scurteaza sau chiar o taie de tot pentru a se observa cat mai greu casca in ureche, dar atentie: nu veti mai avea de ce trage casca afara din ureche si astfel o veti scoate foarte foarte greu.

     Casca are un zgomot de fundal(ca un fasait, un fosnet continuu) – acest lucru este normal, asta inseamna ca amplificarea microcastii functioneaza si casca este noua. Cu cat acest fasait de fundal este mai intens cu atat si vocea celui care va dicteaza va fi mai intensa. In timp intensitatea va scadea o data cu uzura microcastii pana cand nu se va mai auzi deloc – inseamna ca trebuie sa inlocuti casca!