• Casca de copiat cu Camera video in nasture GX-800

Casca de copiat cu camera video - pentru examene exigente!


Sistem de copiat la examene complet ce face parte din gama produselor profesionale compus din o Casca de copiat si o Camera video in nasture. Sistemul este ideal de folosit pentru examene importante unde exigenta supraveghetorilor este una ridicata. De regula la aceste examene nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen. Sistemul  de copiat functioneaza cu doua cartele SIM obisnuite, una pt cutiuta GSM cu ajutorul careia vei primit rezolvarile si cea de-a doua cartela SIM se foloseste pentru camera, cu ajutorul careia transmiti imagini LIVE cu subiectele ajutorului tau de acasa.

Sistemul se poate utiliza atat pentru examenele clasice pe hartie A4 cat si pt cele pe monitor LCD. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

Sistem pentru copiat la examene din gama Profesionala si este ideal de folosit la examenele Importante si exigente, unde exista foarte multa strictete: nu ai voie cu telefon mobil in sala de examinare, supraveghetorii sunt exigenti si atenti la detalii. Simplitatea acestui sistem pentru copiat, dimensiunile reduse fata de modelele vechi, va usureaza munca, va reduce stresul de a fi prins. Sistemul pentru Copiat se ascunde cu usurinta, supraveghetorilor fiind-ule foarte greu sa observe ceva neinregula: nu trebuie sa mai dictezi subiectele, nu trebuie sa intervii in vre-un fel la dispozitive in timpul examenului, avand dimensiuni mici nu iese in relief prin haine chiar si vara cand afara este foarte cald si esti imbracat cu haine subtiri.

Pentru acest sistem pentru copiat profesional ai nevoie de 2 cartele SIM:

   - Una va intra in cutiuta GSM, cu ajutorul careia vei primi raspunsurile in casca. Detalii despre Cutiuta GSM gasesti in pagina produsului

   - A doua cartela SIM se foloseste pt camera, ce are rolul de a trimite subiectele LIVE. Detalii despre Camera Video poti gasi in pagina detailata a produsului


Avantaje:

 1. NU trebuie sa soptesti subiectele, camera le va transmite in timp real
 2. NU este necesar sa ai telefon la tine in sala de examen


Cutiuta GSM

Este practic un telefon care va raspunde automat la apel si va transmite automat la casca din ureche. Cutiuta GSM are incorporat si cu un microfonperformant. Ajutorul tau de acasa va auzi ce se intampla in sala de examinare.

Camera Video

O data pornita, camera video pentru copiat in nasture va transmite automat imagini LIVE fara a mai fi nevoie sa intervii in vre-un fel la ea in timpul examenului:
 1. imaginile sunt transmise in timp real cu 1...2 secunde intarziere chiar si la mii de km distanta
 2. imaginile sunt receptionate pe orice PC, Laptop, Telefon de tip SmartPhone sau Tableta
 3. cu ajutorul programului poti vizualiza LIVE imaginile sau le poti inregistra
 4. datorita dimensiunilor mai mici este mult mai usor sa o ascunzi, chiar si Vara cand mergi subtire imbracat

Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA


Utilizarea acestui sistem nu este unul extrem de complicat, desi pentru unii asa poate parea. Se recomanda sa faceti cateva teste si sa repetati acesti pasi de cateva ori apoi o s avezi ca asa si este: destul de simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.

In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.


Coletul contine:

 1. camera video in nasture
 2. 20 nasturi de schimb identici cu camera
 3. cabluri de incarcare
 4. Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
 5. Micro Casca Japoneza MC 2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
 6. 6 x Baterii 337,SR 416 SW cu Oxid de Argint
 7. instructiuni foarte detailate de utilizare
 8. certificat de garantie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Casca de copiat cu Camera video in nasture GX-800

 • Opinii clienti:

  0 opinii

 • Disponibilitate: Out Of Stock
 • 0 lei
Comanda acum si primesti produsul sambata, 21 May

Informatii si comenzi: 0000000000