Mini camera video in nasture I-Cheat S2 pentru copiat


Mini camera video in nasture pentru copiat la exmene ce trimite imagini la o rezolutie foarte mare 4K. Imaginile au o calitate foarte buna atat cand sunt preluate de la monitor sau de pe o foie A4. Datorita rezolutiei 4K in o singura imagine trimisa incape si se vad clar toata pagina A4.

Este cel mai nou  dispozitiv pentru copiat cu camera video 4k ce trimite imagini foarte clare cu subiectele tale ajutorului tau. Camera i-Cheat S2 poate trimite atat poze cat si video. Ajutorul tau trebuie sa instaleze pe calculator sau laptop aplicatia i-Control Pro cu care controleaza camera, fara ca tu sa fii nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului.

Aplicatia se conecteaza la camera, iar persoana care te ajuta va controla de la distanta camera. Poate face poze sau poate trimite video. Tu nu mai esti nevoit sa apesi pe nici un buton. Atat Pozele cat si imaginile Video vor aparea automat in adresa de email corespunzatoare camerei tale. Fiecare camera are adresa iei unica.

     Ajutorul tau de acasa trebuie doar sa fie logat in adresa respectiva. Camera poate fi controlalta de la distanta atat de catre persoana care te ajuta, cat si de tine de la butonul cu fir. Daca nu vrei sa folosesti butonul poti renunta la acel fir.


Avantaje:

- persoana care te ajuta poate controla camera cu o aplicatie instalata pe Calculator, Laptop,
- tu nu esti nevoit sa apesi pe butoane in sala de examen,
- tot ce trimite camera (poze si video) se primesc pe o adresa de email - fiecare camera are adresa unica!
- camera are Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat
- Unghi mare de vizualizare ce poate cuprinde o foaie A4 intr-un singur cadru
- este cea mai mica camera video pentru copiat de pe piata!

Camera Video se poate monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti la bluza sau camasa cu care urmeaza sa te imbraci. Poti cauta pe Youtebe "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si gasesti un tutorial in care poti vedea cum sa inlocuiesti un nasture obisnuit de la bluza ta cu cel cu camera video.

Absolut toate camerele clasice ce trimit video in timp real au un mare dezavantaj! Pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel tu care esti in sala de examen, vei fi nevoit de fiecare data sa misti stanga/dreapta  pentru ca persoana care te ajuta sa poate vedea toate subiectele. La camerele clasice ce trimit video live  se in intampla ca uneori sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici ce lipseste.

Camera i-Cheat S2 are un unghi mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4. Astfel cu o singura poza poti trimite toate subiectele. Rezolutia mare plus claritatea deosebita a imaginilor permite sa faci un zoom foarte mare pe subiecte.

Desi pare foarte greu de crezut, camera pentru Copiat i-Cheat S2 este foarte mica. Are doar 2 cm latime 5 cm lungime si 0.3 cm grosime. Este si destul de usoara! O poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci subtire.

Aplicatia i-Control Pro se poate instalata pe orice calculator PC Descktop sau Laptop ce ruleaza Windows 7,8.10 sau MAC. Cu ajutorul aplicatiei poti stabili rezolutia si claritatea pozei pe care urmeaza sa o primesti iar la video poti alege rezolutia, calitatea cat si durata inregistrarii video. Fisierele Video au dimensiuni mai mari, pentru a nu astepta mult primirea inregistrarii, timpul este limitat la 20, 30 sau 40 de secunde pe fiecare trimitere. Inainte de a apasa Take Video poti selecta din meniu timpul, rezolutia si claritatea.


Pachetul contine:

- camera video pentru copiat 4k I-Cheat S2 + acumulator 4h autonomie
- mini Router 4G pt a da internet la camera
- 20 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera
- Cablu MicroUSB de incarcare
- Manual de Utilizare
- Certificat de Garantie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

I-Cheat S2 camera video pentru copiat 4K

  • Opinii clienti:

    0 opinii

  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 0 lei
Comanda acum si primesti produsul sambata, 21 May

Informatii si comenzi: 0000000000