casti cu microvibratii pe timpan
  • casti cu microvibratii pe timpan
  • casca microvibratii
  • magnet pentru extragere casca de copiat

Set 6buc Casti Microvibratii pe Timpan + Magnet Extragere

10,00 RON

Casti pentru copiat pe timpan pentru sisteme de copiat utilizate la examene. Sunt modelul nichelat de calitate superioara. Setul cuprinde 6 buc casti cu microvibratii si magnet oval special pentru extragerea castilor din ureche. Casti cu microvibratii pe timpan Model nou - cele mai vandute casti de copiat din 2004 pana in 2015!

Comanda azi Casti cu Microvibratii pe Timpan si Livram in maxim 24H!

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


0
0/5 - 0 reviews

      Microcastile de copiat sunt modelul Nichelate si de aceea se inegresc mult mai greu. Totodata sunt produse cu magneti neodim oferind astfel un sunet mai clar si mai puternic decat microcastile pentru copiat clasice de fabricatie China. In acelasi timp fiind mai puternici acest tip de magneti nichelati din neodim denumit si pamanturi rare, ies afara din ureche mult mai usor, avand astfel mai putine sanse sa ramaneti cu microcasca de copiat blocata in ureche.

     Magnetul oval pentru extragerea microcastilor de copiat din ureche este un model nou, Martie 2019. Cu acest magnet veti scoate fara nici un fel de emotie microcasca din ureche, fiind mult mai puternic decat modelul din stanga. Veti pozitiona mai usor microcasca pentru copiat in ureche pentru un sunet cat mai puternic si cat mai clar.

Compatibil cu:

      - toate dispozitivele colier de tip microvibratii pe timpan

Pretul Include:

- 4 x microcasti de copiat Nichelate, Neodim

- 1 x magnet oval model 2016 pentru extragere rapida a castii pentru copiat

- 1 x plic cu fermoar antiumezeala tip ZIPO

casti-mvb

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.


Add Review
Captcha