camera video pentru copiat gx600
  • camera video pentru copiat gx600
  • pentru copiat cu camera video de copiat la bac
  • casti de copiat cu camera video de copiat la bac examene
  • casti de copiat cu camera video fara fire
  • mini camera video in nasture pentru copiat la examene
  • camera video fara fire pentru copiat la bac

Camera in Nasture pentru Copiat GX600

1.500,00 RON

Mini Camera Video in Nasture pentru Copiat la examene GX600 este cel mai mic model existent pe piata, de dimensiunea unei brichete. Face partea din gama produselor profesionale si este produsa de fabrica -  NU este facuta de studenti prin camine si invelita in acea husa neagra cu lipici la capete. Fara telefon mobil in sala de examen!

Daca ai un examen important unde exigenta supraveghetorilor este mare iar tu nu poti sa soptesti subiectele ajutorului tau de acasa atunci Camera in Nasture pentru Copiat GX600 este ideala pentru tine.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


5
5.00/5 - 2 reviews

     Mini Camera in Nasture pentru copiat GX600 este un dispozitiv extrem de performant ce foloseste tehnologii de ultima generatie. Dimensiunile reduse face ca utilizarea iei sa fie ideala pentru examene importante unde profesorii supraveghetori sunt foarte exigenti, o poti ascunde cu usurinta pe corp unde doresti, nu vei da nimic de banuit nici chiar vara cand afara e cald si te imbraci cu haine subiri.

     Deoarece sistemul este produs integral de fabrica calitatea si fiabilitatea este mult mai mare decat la celelalte modele existente pe piata!

     Camera  poate prelua si transmite imagini video in timp real atat de pe o foaie de hartie A4 cat si de la orice monitor LCD. Astfel camera se poate folosi atat pentru examene clasice cat si pentru cele care se tin pe calculator.

     Este ideala pentru examene importante deoarece:
        - nu trebuie sa soptesti subiectele camera video pentru copiat va transmite video in timp real cu subiectele de pe o foaie A4 sau monitor LCD
        - nu este nevoie sa ai un telefon mobil cu tine in sala de examen
        - camera video din spatele nasturelui are dimensiuni foarte mici - poti inlocui fara probleme nasturele de la maneca
        - nasturele cu camera imita foarte fidel un banal nasture - nu vei da absolut nimic de banuit
        - primesti 10 nasturi identici cu cel cu camera pentru a inlocui restul nasturilor - toti vor fi identici
        - modulul de procesare a imaginilor este cat o bricheta - il ascunzi cu usurinta

     Cum se foloseste?
     In primul rand trebuie sa inlocuiesti unul din nasturii de la camasa sau bluza din dreptul pieptului sau de la maneca. Noi recomandam sa pui nasturele cu camera la maneca deoarece vei avea o mobilitate mai mare, dar totusi daca nu vrei sa mergi cu maneca lunga merge foarte bine si de la piept. Trebuie doar sa mai pornesti camera, sa pornesti si dispozitivul audio cu casca fara fir(nu este inclus in acest pret) si esti gata de examen. In momentul in care vei porni camera, in aplicatia instalata la persoana care te ajuta, o sa ii apara ca tu ai deschis camera.

     Nasturele cu camera se va monta de acasa, iar inainte de a intra in cladirea unde se tine examenul trebuie doar sa pornesti dispozitivele audio si video.

     Vezi aici cum sa montezi Nasturele cu camera video pentru copiat inlocuind un nasture de la maneca unei camasi:

     Sau vezi aici cum sa pui nasturele cu camera video pentru copiat la examene inlocuind un nasture de la camasa din dreptul pieptului:

     Trebuie sa ai un sistem de copiat audio fara fire - pentru a primi raspunsurile la subiecte NU este inclus in acest pret! Poti utiliza orice sistem audio fara fire, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. La sistemele de copiat partea audio este separata de partea de video si deci nu trebuie sa fie compatibile intre ele. De regula se foloseste cutiuta GSM cu microcasca.

     Este important ca acolo unde vei folosi camera sa ai semnal bun. Este nevoie minim 3G dar e de recomandat sa fie disponibil semnal 4G.

Cum se pot Vizualiza sau Memora imaginile?
     Persoana care urmeaza sa te ajute, are o aplicatie instalata cu care va putea controla camera ta, tu nu va trebui sa apesi pe nici un buton in timpul examenului! El poate face face poze sau inregistra un clip video cu subiectele pe care apoi le poate vizualiza chiar daca camera este oprita deoarece se pastreaza memorate in memoria dispozitivul unde ai instalata aplicatia. Sigur ca le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc.
     Aplicatia este disponibila atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Mac.

     Un avantaj demn de luat in seama al acestui sistem de copiat cu camera video este acela ca se pot conecta doua persoane la aceeasi camera, in acelasi timp din locatii diferite. Astfel, deoarece pretul poate fi destul de maricel pentru unele persoane, poti face cheta cu inca cineva, puneti jumate jumate si primiti subiectele ambii. Urmand ca raspunsurile sa fie date fiecare de ajutorul lui personal, deoarece nu este recomandat ca o singura perosana sa dicteze raspunsurile la doi in acelasi timp.

     Fata de restul modelelor existente pe piata Nasturele in care se afla montata camera video imita foarte fidel un nasture obisnuit iar camera din spatele nasturelui este mult mai mica - poti pune nasturele cu camera si la maneca deoarece nu se va vedea nimic suspect. In plus primesti 10 nasturi de schimb pentru a inlocui toti nasturii, astfel vor fi toti identici - nu vei da nimic de banuit.

     Lungimea firului de aprox 1,5 metri dintre camera in nasture si modulul de procesare al imaginilor este un avantaj demn de luat in seama deoarece va permite sa montati nasturele cu camera inlocuind un nasture atat de la maneca cat si de la piept iar modulul de procesare al imaginilor il poti ascunde unde crezi ca e mai ok pentru tine. Firul este foarte subtire, nu trebuie sa iti faci probleme pentru existenta lui deoarece nu se va observa nimic pe sub haine.

     Utilizarea acestui sistem de copiat cu camera video in nasture nu este extrem de complicata, desi pentru unii asa poate s apara. Recomandam sa faci cateva teste si sa repetati pasii de cateva ori apoi o sa observi ca asa si este: foarte simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.

     In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.


     Setul cuprinde:
        - camera GX-600 Pro Xtreme
        - 10 nasturi de schimb identici cu camera
        - cablu Micro USB
        - manual de utilizare foarte detailat
        - certificat de garantie

GX600

Referinte specifice


apr 5, 2019
5
(5/5
Mica si desteapta
Am avut si modelul GX500 dar asta este mult mai mic. Se paote ascunde cu usurinta cam unde vrei, asta e cel mai mare atu al iei.
 

mar 8, 2019
5
(5/5
Recomand E de 10+ !!!!
Am.fost placut surprins sa constat ca in realitate e mai mica...Nu stiu de ce in poze pare ca e mai mare. Am facut ceva teste si sunt Super încântat de ea. Cred ca o sa.si scoată repede investiția:D
 
Pagina: 1

Add Review
Captcha