casca de copiat cu camera video
  • casca de copiat cu camera video
  • camera video pentru copiat la examene
  • camera video wireless pentru copiat la bac teste examene
  • metode de copiat cu camera video

Camera Video de Copiat Fara Telefon GX500

2.500,00 RON

Camera Video de copiat ce face parte din gama produselor profesionale pentru copiat la examene BAC Teste, la care nu mai ai nevoie sa iei cu tine un telefon mobil. Cartela SIM intra direct in camera video si astfel nu trebuie sa mai ai cu tine in sala de examen un telefon mobil pentru a da internet mini camerei video.

Sistem de copiat cu camera video recomandat a se folosi pentru examene importante unde nu ai acces cu un telefon mobil si unde de regula exigenta supraveghetorilor este foarte mare.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


5
5.00/5 - 3 reviews

     Un sistem de copiat extrem de cautat si de apreciat deoarece se poate folosi fara a fi nevoie sa ai un telefon mobil asupra ta, in sala de examen. Cartela SIM va intra direct in acel modul negru da nu inainte de ai dezactiva codul PIN. Poti folosi orice retea doresti: Orange, Telekom, RDS, Vodafone, etc dar este recomandat sa folosesti o retea care are semnal bun in locatia unde vei folosi camera video pentru copiat la examene. Semnalul este important sa fie unul bun deoarece de nivelul lui depinde viteza la internet si mai departe functionare in parametri normali a camerei video.

Beneficii:
        - trimite in timp real subiectele fara sa fii nevoit sa le mai soptesti
        - NU ai nevoie de telefon in sala de examen!
        - poti trimite subiectele atat pe la un monitor LCD cat si de pe o foaie A4
        - autonomie 2,5 - 3 ore de functionare cu posibilitate de prelungire cu un power banck
        - firul este subtire si lung intre camera si modul astfel poti ascunde modulul usor unde vrei pe corp
        - imaginile se pot receptiona atat pe dispozitivele mobile cat si pe laptop sau calculator
        - ajutorul tau se poate afla oriunde pe glob cu acces la internet - imaginile sosesc in 1...5 secunde
        - in examen nu trebuie sa apesi pe butoane pentru a inregistra video sau face poze
        - cu ajutorul aplicatiei se poate face poze sau inregistra un film video cu subiectele pe care le poti vizualiza ulterior chiar si cu camera oprita
        - imaginile sau filmuletele video salvate le poti trimite mai departe pe facebook, whatsapp, email, etc
        - imaginile se pot primi si de doua persoane in acelasi timp din locatii diferite - te mai poti cupla cu o persoana pentru cumpararea camerei

     Cum functioneaza acest sistem de copiat cu camera video pentru copiat?
     Principiul de functionare este simplu: camera video din nasture filmeaza subiectele, le trimite prin acel fir lung catre unitatea de procesare, aceasta le proceseaza si le transmite mai departe pe internet catre ajutorul tau de acasa.

     Este important ca acolo unde vei folosi camera sa ai semnal bun. Este nevoie minim 3G dar e de recomandat sa fie disponibil semnal 4G.

Ce trebuie sa ai la tine in sala de examen?
     Trebuie sa ai camera video GX500 - preia imaginile de pe foaie sau monitor LCD, le prelucreaza si le transmite pe internet
     Trebuie sa ai un sistem de copiat audio fara fire - pentru a primi raspunsurile. NU este inclus in pret!

     Poti utiliza orice sistem audio fara fire, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. La sistemele de copiat partea audio este separata de partea de video si deci nu trebuie sa fie compatibile intre ele.
     Este recomandat sa folosesti Cutiuta GSM sau Cardul GSM deoarece vei introduce o alta cartela SIM, pentru partea de audio de data aceasta si nu este nevoie de telefon mobil nici pentru a primi raspunsurile inapoi.

     Cum se foloseste?
     Este foarte simplu de utilizat, inainte sa intri in cladirea unde se va tine examenul trebuie doar sa  pornesti camera de la butonul de ON/OFF . Camera se va conecta automat la internet si va sta in stare de asteptare: asteptand ca ajutorul tau de acasa sa se conecteze. Ajutorului tau de acasa o sa ii apara automat in aplicatie cand camera ta este pornita si va trebui doar sa dea click pe butonul de View.
     Mai trebuie doar sa dai drumu la sistemul tau audio pe care il ai si esti gata de examen!

Cum se pot Vizualiza Memora imaginile?
     Ajutorul tau, cu ajutorul aplicatiei instalate va putea controla camera ta, tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul examenului! El poate face face poze sau inregistra video un filmulet cu subiectele pe care apoi le poate vizualiza chiar daca camera ta este oprita deoarece se pastreaza in memoria dispozitivul unde ai instalata aplicatia. Sau le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc.
     Aplicatia este disponibila atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Mac.

     Un avantaj al acestui sistem este acela ca se pot conecta doua persoane la aceeasi camera, in acelasi timp din locatii diferite. Astfel poti face cheta cu inca cineva, puneti jumate jumate si primiti subiectele amandoi. Urmand ca raspunsurile sa fie date fiecare de ajutorul lui personal, deoarece nu este recomandat ca o singura perosana sa dicteze raspunsurile la doi in acelasi timp.

   Utilizarea acestui sistem pentru copiat cu camera video nu este extrem de complicata, desi pentru unii asa poate parea. Se recomanda sa faci cateva teste si sa repetati acesti pasi de cateva ori apoi o sa observi ca asa si este: destul de simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.

     In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.


 Setul cuprinde:
        - camera GX-500 Pro
        - 10 nasturi de schimb identici cu camera
        - cablu de incarcare Micro USB
        - manual de utilizare foarte detailat
        - certificat de garantie

GX-500

Referinte specifice


apr 2, 2019
5
(5/5
Recomand categoric!
Mi.a fost foarte utila deoarece la examenul la care am fost sub nici o forma nu puteam sa soptesc subiectele deoarece era o sala mica si 3 supraveghetori.

Este foarte tare sistemul pentru ca nu ai nevoie de telefon mobil, la examenul la care am mers eu ne cerea telefonul mobil la intrarea in sala.
 

mar 29, 2019
5
(5/5
Mi-a fost de mare ajutor. Recomand!
Un sistem pe care vroiam de mult sa-l am si in sfarsit am reusit sa il achizitionez. Pana acum s-a comportant bine la 2 examene, bateira tine suficient iar camera se vede bine.
E cam scumpa cei drept...dai un ban da stai in fata! Pentru ce probleme mi-am rezolvat eu cu acest sistem pot spune ca nu e scumpa si chiar si-a meritat banii.
 

mar 22, 2019
5
(5/5
Foarte utila - recomand categoric
Ma scos din mare incurcatura, am folosito pentru un examen destul de exigent cu 3 supravecghetori intr-o sala destul de mica si care avea camere video de supraveghere si microfoane - nu pot da detalii dar este vorba de un examen foarte important.

Camera s-a comportat destul de bine, bateria a tinut fara probleme desi aveam emotii ca nu va tine.
Ma ajutat foarte mult deoarece in respectiva sala se cerea telefonul mobil la intrarea in cladire si aceasta camera functioneaza fara sa ai nevoie de telefon mobil la tine.

Multumesc echipei casti-de-copiat.ro pt promptitudine si pt suportul acordat prin videocall pe whatsapp cand am instalat pentru prima data camera. Nu era nimic complicat dar nu am vrut sa risc sa stric ceva - ma pricep la stricat
Administrator:
Ne pare nespus de bine sa stim ca v-am putut fi de ajutor! Ne puteti apela oricand daca mai aveti vevoie de asistenta.

O zi minunata va dorim.
 
Pagina: 1

Add Review
Captcha