casca de copiat cu camera video in nasture
  • casca de copiat cu camera video in nasture
  • casti pentru copiat cu camera video pentru copiat la bac examene
  • camera video pentru copiat la examene
  • camera video in nasture pentru copiat la examene
  • casca cu camera video pentru copiat la examene

Camera Video pentru Copiat in Nasture PX500

2.000,00 RON

Mini Camera Video pentru Copiat in Nasture ce transmite imagini video in timp real cu subiectele de pe o foaie de hartie sau de pe un monitor LCD. Camera transmite LIVE pe internet si deci persoana care te ajuta se poate afla in orice punct de pe glob cu acces la internet.

Sistem de copiat profesional recomandat pentru examene importante, unde exigenta a supraveghetorilor este mare iar masurile de siguranta sunt sporite si unde nu poti sopti subiectele.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


5
5.00/5 - 3 reviews

     Camera Video pentru Copiat in nasture PX500 face parte din gama sistemelor profesionale pentru copiat la examene. Dintre toate modelele existente pe piata PX500 este cea mai stabila. Are un proesor quad core 1.8 Ghz si 2 Gb de memorie DDR4 cu ajutorul carora prelucreaza imaginile si le transmite pe internet. De asemenea ruleaza un soft mult mai stabil si mai prietenos in utilizare decat celelalte camere pentru copiat de pe piata.

     Sistemul este alcatuit din unitatea de procesare a imaginilor din care iese un cablu subtire, lung de aproximativ 1,5m, astfel vei putea ascunde camera unde iti convine tie iar nasturele cu camera il poti monta cu usurinta atat la maneca cat si la piept deoarece cablul dintre unitatea de procesare si camera in nasture este suficient de lung. Cablul este foarte subtire, nu trebuie sa iti faci probleme pentru existenta lui deoarece nu se va observa nimic pe sub haine.

     Camera Video pentru Copiat in Nasture poate prelua si trimite imagini video LIVE atat de pe o foaie de hartie A4 cat si de la orice monitor LCD. Astfel camera pentru copiat se poate folosi atat pentru examene clasice cat si pentru cele care se tin la calculator.

     Cum functioneaza acest sistem pentru copiat?
     Principiul de functionare este unul foarte simplu: mini camera video din nasture filmeaza subiectele, le trimite prin acel fir lung catre unitatea de procesare, aceasta le proceseaza si le trimite fara fire la telefonul tau mobil. Va trebui sa activezi functia de Date Mobile si functia de Hotspot a telefonului tau. Activand aceste doua functii camera se va conecta la telefonul tau prin wifi si va transmite mai departe pe internet imaginile catre ajutorul tau de acasa. Reteaua wifi se poate ascunde bifand casuta "hidden device" sau "ascundere dispozitiv", astfel oricine va da cautare la retele wifi nu va gasi nimic.

     Este important ca acolo unde vei folosi camera video pentru copiat sa ai semnal bun. Este nevoie minim 3G dar de recomandat sa fie disponibil semnal 4G. Telefonul tau pe care il vei folosi sa dai internet la camera trebuie sa fie compatibil cu retelele 4G, dar daca este cumparat dupa anul 2015 cam toate sunt. Recomandam sa utilizati un telefon cat mai mic pentru al ascunde cu usurinta.

    Ce trebuie sa ai la tine in sala de examen?
     Trebuie sa ai camera video PX500 - preia imaginile de pe foaie sau monitor LCD, le prelucreaza si le transmite fara fire catre telefon
     Trebuie sa ai untelefon Mobil compatibil cu retelele 4G - transmite imaginile pe internet
     Trebuie sa ai un sistem de copiat audio fara fire - pentru a primi raspunsurile la subiecte NU este inclus in acest pret!

     Poti utiliza orice sistem audio fara fire, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. La sistemele de copiat partea audio este separata de partea de video si deci nu trebuie sa fie compatibile intre ele.

     Cum functioneaza acest sistem pentru copiat?
     Principiul de functionare este unul foarte simplu: mini camera video din nasture filmeaza subiectele, le trimite prin acel fir lung catre unitatea de procesare, aceasta le proceseaza si le trimite fara fire la telefonul tau mobil. Va trebui sa activezi functia de Date Mobile si functia de Hotspot a telefonului tau. Activand aceste doua functii camera se va conecta la telefonul tau prin wifi si va transmite mai departe pe internet imaginile catre ajutorul tau de acasa. Reteaua wifi se poate ascunde bifand casuta "hidden device" sau "ascundere dispozitiv", astfel oricine va da cautare la retele wifi nu va gasi nimic.

     Cum se pot Vizualiza Memora imaginile trimise?
     Ajutorul tau de acasa va avea instalata o aplicatie cu ajutorul caruia poate controla camera ta, tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul examenului! El poate face face poze, poate inregistra video un filmulet cu subiectele pe care mai apoi le poate vizualiza chiar daca camera ta este oprita deoarece se memoreaza in dispozitivul unde ai instalata aplicatia. Desigur ca le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc.
     Aplicatia este disponibila atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Mac.

     Un mare avantaj al acestui sistem de copiat este acela ca se pot conecta doua persoane la aceeasi camera, in acelasi timp din locatii diferite. Astfel, deoarece pretul poate fi destul de maricel pentru unele persoane, poti face cheta cu inca cineva, puneti jumate jumate si primiti subiectele ambii. Urmand ca raspunsurile sa fie date fiecare de ajutorul lui personal, deoarece nu este recomandat ca o singura perosana sa dicteze raspunsurile la doi in acelasi timp.

     Beneficii:
        - trimite live subiectele fara sa fii nevoit sa le soptesti
        - subiectele pot fi atat de pe o foaie A4 cat si pe un monitor LCD
        - autonomie acumulator de 2,5 - 3 ore de functionare continua cu posibilitate de prelungire
        - fir subtire si lung intre camera si modul - poti ascunde modulul cu usurinta unde vrei pe corp
        - imaginile se pot primi atat pe dispozitive mobile cat si pe calculator sau laptop
        - cel care primeste imaginile poate fi oriunde pe glob unde are acces la internet - imaginile sosesc in 1...5 secunde
        - tu in examen nu trebuie sa apesi pe nici un buton pt a face poze sau inregistra video
        - cu ajutorul aplicatiei poti face poze sau inregistra un video cu subiectele pe care le poti vizualiza ulterior chiar si cu camera inchisa
        - imaginile sau clipurile video salvate le poti trimite mai departe pe facebook, whatsapp, email, etc
        - imaginile se pot primi si de doua persoane in acelasi timp din locatii diferite - te mai poti cupla cu o persoana la cumpararea camerei

     Utilizarea acestui sistem nu este unul extrem de complicat, desi pentru unii asa poate parea. Se recomanda sa faceti cateva teste si sa repetati acesti pasi de cateva ori apoi o s avezi ca asa si este: destul de simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.

     In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.

     Setul cuprinde:
        - camera PX-500 Pro
        - 10 nasturi de schimb identici cu camera
        - cablu de incarcare Micro USB
        - manual de utilizare foarte detailat
        - certificat de garantie

PX500

Referinte specifice


apr 1, 2019
5
(5/5
Este ok, Recomand
Am folosito cu succes de cateva ori, functioneaza foarte bine.

Au fost examene la care nu am rezolvat toate subiectele intentionat pentru a nu bate la ochi :)))
 

mar 26, 2019
5
(5/5
Foarte Utila, Recomand
copiatul tine pasul cu tehnologia :)

Este foarte utila pentru a trimite subiectele fara sa mai fie nevoie sa vorbesti in timpul examenului. Imaginile cu subiectele se primesc practic instantaneu si se vede suficient de bine pentru scris. Are o setare de unde am schimbat rezolutia la Full HD 1920x1080 dar se mai bloca din cand in cand si am schimbat inapoi la HD.

Ce mai are tare camera asta e ca de exemplu la un examen s-a conectat la camera persoana care ma ajuta pe mine si i-am dat acces si la o colega. Cele 2 persoane care ne ajutau erau in orase diferite si au primit in acelasi timp subiectele...Foarte tare mi se pare chestia asta. Mi-a dat 500 Lei. Colega mea a vrut sa inchirieze de pe internet dar cel care inchiria i-a cerut toata suma in avans (vreo 2500 lei) urmand ca dupa ce inapoiaza camera sa-i dea diferenta.....dar colega mea a zis ca era dubios tipul si mai citise pe internet ca au patit multi ca atunci cand vrei sa inapoiezi camera nu mai raspund la telefon.

Eu sunt multumita de achizitie si recomand!
 

mar 7, 2019
5
(5/5
Cea mai bună alegere ever!!!
Sistemul asta pentru copiat ma scos din mare incurcatura! Am folosit camera atât pt examen pe calculator Cât și pe foaie de hartie si se vede destul de bine. Nu se compara cu camera de telefon mobil dar pt a trimite subiectele este ok.
Administrator:
Nici nu ai cum sa o compari cu camera de telefon mobil. Rezolutia si calitatea imaginilor transmise pe internet sunt limitate de noi din setari, problema este ca daca scoatem limitarea imaginile se vor bloca daca internetul nu are viteza suficienta. Preferam sa limitat claritatea suficient cat sa fie ok pt scris si sa nu se blocheze imaginile. Ne bucuram ca v-am fost de ajutor. O zi minunata va dorim!
 
Pagina: 1

Add Review
Captcha