ceas pentru copiat cu text poze txt jpg
  • ceas pentru copiat cu text poze txt jpg
  • ceas de copiat cu imagini si text
  • ceas cu jpg pdf txt reader pentru copiat
  • ceas pentru copiat
  • ceas de copiat la examene
  • ceas special pentru copiat la examene
  • ceas pdf reader pentru copiat

Ceas de Copiat 8Gb cu Text Poze Txt JPEG Reader

200,00 RON

Sistem pentru copiat la examene la care nu vei depinde de ajutorul altcuiva. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi la un calculator ceasul si sa copiezi in memoria interna a ceasului fisierele Txt si pozele JPG de care ai nevoie. Memoria interna de 8 Gb a ceasului de copiat este suficienta pentru mii de fisiere text si poze.

Sistem complet nedetectabil si nebruiabil ideal pt examene cu mult text de invatat sau multe formule matematice complexe.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


4
4.00/5 - 1 review

     Ceasul este ideal de folosit la examene unde ai mult text de invatat sau chiar si la matematica unde ai multe formule de retinut.

     Ceasul pentru copiat la examene este printre putinele sisteme de copiat care sunt complet nedetectabile si nebruiabile deoarece informatia se afla pe memoria interna a ceasului iar acesta nu comunica cu exteriorul. Bruiajul inseamna defapt blocarea frecventelor de uzuale de comunicare si ne fiind nevoie ca ceasul sa comunice cu exteriorul cladirii deci se poate bruia fara probleme - tu nu vei fi afectat. In acelasi timp daca ceasul nu comunica cu exteriorul inseamna ca nu transmite, nu emite absolut nimic si daca se folosesc detectoare nu au ce sa detecteze deoarece ceasul nu transmite nimic - informatia se afla pe memorie.

     O functie importanta este aceea ca pe ecranul ceasului se poate vedea scrisul doar dintr-un anumit unghi - trebuie s atii ceasul intr-un anumit unghi din care doar tu vei vedea. Deci supraveghetorul care se va plimba prin sala chiar daca se va uita la ceasul tau nu va vedea decat ecranul negru.

     O alta functie importanta o reprezinta derularea automata a paginii in jos cu timp setabil de la 5 la 120 secunde. Asta inseamna ca ecranul se va derula automat in jos cu o pauza de timp pe care o poti seta tu in functie de cat de repede scrii si deci nu vei fi nevoit sa apesi tu pe butoane ca sa derulezi pagina - vei scrie incontinu.

     O functie deloc de neglijat este aceea ca la nevoie poti apasa scurt un buton (buton de urgenta) iar pe ecranul ceasului de copiat va aparea un ceas obisnuit unde va arata ora si care indiferent pe ce butoane apesi va ramane asa - nu va aparea scrisul sau poza. Va trebui sa tii 10 sec incontinu apasat pe butonul de urgenta ca sa apara din nou scrisul sau poza.

     Ceasul de copiat mai poate citi si fisiere in format BMP ori filmulete MP4. Astfel poti sa vezi pe ecranul ceasului pentru copiat orice imagine te-ar putea ajuta: grafice, scheme, formule mai complicate. Ceasul de copiat nu recunoaste diacritice si nu citeste fisiere pdf! Trebuie sa intri la un calculator si sa dai copy din PDF in un fisier TXT si apoi sa il copiezi in memoria interna a ceasului.

     Cum se foloseste:
     Trebuie sa introduci cablul de date(care este si pt incarcare) in mufa de casti a ceasului si in calculator. Mufa trebuie s aintre complet in ceas

     Ecranul ceasului de copiat va porni si se va afisa selectarea optiunii de transfer de date sau incarcare. Nu trebuie sa atingi nimic, vei asteapta aproximativ 5 secunde pana ce ceasul de copiat selecteaza in mod automat optiunea de transfer de date.

     In acest moment ceas de copiat se incarca si poti vedea in calculator memoria sa ca pe o memorie externa(memory stick) si poti copia datele de care ai nevoie.

     Dupa ce ai facut transferul de fisiere de care ai nevoie in memoria interna, folosind sagetile poti selecta meniul dorit. Accesarea meniului se poate face prin apasarea scurta a bunonului M. Pentru ca sa reveni la meniul anterior trebuie sa apesi lung pe butonul M.

     In modul de citire text, ceasul pentru copiat va derula automat textul la intervalul prestabilit de tine. Poti sa navighezi manual in cadrul textului utilizand sagetile sus respectiv jos. Pt. a modifica setarile de afisare precum si intervalul de derulare automat, va trebui sa apesi pe butonul play/pause in lista de fisiere. Intervalul poate fi setat intre 5 si 120 de secunde cu pasi de 5 secunde. Pentru ca sa ascunzi textul si ceasul sa afiseze instant ora, vei apasa pe butonul M. Acum, indiferent  pe ce buton apesi ceasul nu va reactionea in niciun fel.

    Pentru a reveni in modul de citire text, vei apasa pe butonul M si il vei tine apasat pret de aproximativ 7 secunde. Pentru a iesi din modul de citire text, vei apasa pe butonul play/pause iar ceasul va reveni in lista de fisiere txt. Pentru a reveni la meniul principal apasa lung pe butonul M.

     Modul de vizualizare a imaginilor functioneaza aproximativ la fel ca si cel de vizualizare text. Ceasul va schimba in mod automat la un interval prestabilit de tine pozele salvate in memoria interna a ceasului pentru copiat. Interval se poate modifica din meniul optiuni prin apasarea butonului play/pause din lista de fisiere. Daca totusi nu vei dori sa se deruleze automat imaginile atunci alege valoarea zero.


   Specificatii:
       - autonomie: ~ 12 ore
       - timp de incarcare: aprox 40 minute
       - memorie interna: 8GB
       - display color 1,5 inci, rezolutie 128px x 128px
       - formate suportate: TXT, JPG, BMP, MP3, WMA, MP4

    Pachetul cuprinde:
       - ceasul de copiat culoare negru 8Gb memorie interna
       - cablu pt incarcare si pt transfer de date
       - instructiuni de folosire - engleza

CEAS-COPIAT

Referinte specifice


mar 8, 2019
4
(4/5
Recomand
Este un sistem destul de util, ma ajutat foarte mult la romana unde am avut mult text de memorat. Poate nu o s ava vina sa credeti dar l-am folosit si pt Mate unde am facut poze la formule. Am dat doar 4 stele si NU 5 pt ca nu citeste PDF ci doar txt si Jpeg
 
Pagina: 1

Add Review
Captcha