Pix bluetooth cu microcasca pentru copiat
  • Pix bluetooth cu microcasca pentru copiat

Pix Pentru Copiat cu Bluetooth si Microcasca Japoneza

400,00 RON

Pix obisnuit cu care desigur ca poti si scrie, se conecteaza prin bluetooth la telefonul tau mobil si transmite sunetul la microcasca japoneza din ureche. Este compatibil cu absolut orice tip de telefon mobil. Are incorporat microfon performant ce capteaza cu usurinta si cel mai slab sunet din incapere.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


0
0/5 - 0 reviews

  Acest pix pentru cpiat cu bluetooth si microcasca fara fire este alcatuit dintr-un pix bluetooth si o casca japoneza de culoarea pielii. Pixul Bluetoothul il vei conecta la telefonul tau, va prelua sunetul de la telefon si il va transmite la microcasca japoneza din ureche. Datorita tehnologiei bluetooth nu exista nici un fel de fir intre telefonul tau si pixul bluetooth si poti ascunde telefonul la tine(recomandat) sau il poti lasa la nu mai mult de 10 metri de tine. Pixul bluetooth va emite la randul lui un semnal special pentru casca de copiat din urechea ta. Casca nu are o conexiune bluetooth ci exista o conexiune fara fire proprie intre casca si pixul bluetooth si deci casca nu se poate conecta direct la telefonul tau!    

     Avantajele Tehnologiei Bluetooth pentru sistemele de copiat:
          - va permite sa nu ai fire pe corp
          - sunt mult mai greu de detectat
          - compatibilitate maxima cu orice tip de telefon
          - neavand fire intre telefon si pixul bluetooth ai mobilitate mai mare
          - telefonul il poti ascunde mai usor la tine sau in mapa, poseta, bluza max 10m

     Pixul Bluetooth este  simplu de utilizat, cand il folosesti pt  prima data pixul bluetooth trebuie imperecheat cu telefonul tau iar la urmatoarele utilizari doar se porneste iar acesta se va conecta automat la telefon. Pui bateria 337 in microcasca jaoneza fara fire si o introduci in ureche. Da telefonul pe sillent, apelezi persoana care urmeaza sa te ajute si esti gata de examen.

     Noi iti recomandam sa setezi telefonul mobil de acasa sa raspunda automat dupa cateva secunde, si astfel nu vei mai fi nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului. Poti intra in examen deja in  aflat in apel dar dupa 1-2 ore apelul se va intrerupe in mod automat din centrala si daca vei seta telefonul sa raspunda automat la apel, acesta va raspunde la ori de cate ori ajutorul tau de acasa te va apela daca e nevoit sa o faca.

     Cardul GSM are incorporat un microfon performant care va  capta cu usurinta toate sunetele din incapere. Cu ajutorul lui poti sopti subiectele cu usurinta, cel de acasa poate auzi chiar si zgomotul pasilor supraveghetorului cum merge prin sala de examen si uneori, daca profesorul dicteaza subiectele, ajutorul tau de acasa le poate auzi fara sa mai fie nevoie sa le dictezi tu.

Specificatii:
          - autonomia este data de:
               - la Bluetooth: ~2 ore - se reincarca prin mufa microUSB
               - bateria 337 la microcasca: ~4....5ore - se schimba dupa
          - microfon foarte performant
          - butoan de raspuns inchis apel
          - compatibil cu toate tipurile de telefon mobil

     Coletul Include:
          - Pix Bluetooth
          - Microcasca Japoneza Model NOU + 6 Baterii 337
          - Cablu de incarcare Micro USB
          - Manual de Utilizare
          - Certificat de Garantie

PIX-BLUETOOTH

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.


Add Review
Captcha