Pix gsm cu casca de copiat fara telefon
  • Pix gsm cu casca de copiat fara telefon
  • pix pentru copiat cu casca japoneza fara telefon mobil
  • Pix pentru copiat cu cartela sim si microcasca

Pix de Copiat cu cartela Nano SIM si Casca Japoneza

500,00 RON

Pix pentru copiat cu microcasca japoneza in care se introduce o cartela nano SIM. Functioneaza ca un telefon mobil si deci nu mai esti nevoit sa ai cu tine in sala de examen un telefon mobil. Raspunde automat la apeluri si are integrat microfon performant. Faptul ca totusi nu este chiar de marimea unui pix obisnuit, iar acumulatorul tine real ~ 60 min (2h zice producatorul) face ca folosirea lui sa nu fie intocmai ok pentru toate examenele.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


3
3.00/5 - 1 review

     Pixul pentru copiat cu cartela Nano SIM este un sistem de copiat la care nu mai aveti nevoie de telefon mobil in sala de examen. Cartela Nano SIM intra direct in pix si apeland numarul cartelei introduse, pixul pentru copiat va raspunde automat la apel si va transmite sunetul in casca Japoneza din urechea ta.

     Este modelul nou, ceva mai subtire decat varinata din 2015. Desi in caracteristicile date de producator autonomie acumulatorului este data de 2 ore in realitate autonomia este de ~ 60 de minute. Suntem realisti in descriere pt a evita eventualele reclamatii ulterioare!

     Functia de raspuns automat la apel este si ea prezenta pe acest sistem de copiat, lucru ce te va ajuta in cazul in care apelul se va intrerupe din oarecare motiv. Ajutorul tau de acasa te va reapela daca va fi nevoie iar cardul gsm de copiat va raspunde in mod automat ori de cate ori va fi apelata. Ajutorul tau de acasa te va putea apela de oriunde doreste, chiar si din alta tara.

   Pixul pentru copiat GSM cu cartela Nano SIM are incorporat un microfon performant care va  capta cu usurinta toate sunetele din incapere. Cu ajutorul lui poti sopti subiectele cu usurinta, cel de acasa poate auzi chiar si zgomotul pasilor supraveghetorului cum merge prin sala de examen si uneori, daca profesorul dicteaza subiectele, ajutorul tau de acasa le poate auzi fara sa mai fie nevoie sa le dictezi tu.

     Mod de folosire:
              - introdu o cartela Nano SIM din orice retea si chiar si din alta tara Dezactiveaza intai codul PIN
              - Pixul de copiat va porni automat - un led rosu va lumina timp de 3 secunde apoi se stinge
              - pune bateria 337 in casca si introdu casca in ureche
              - ajutorul tau de acasa te va apela iar Pixul GSM va raspunde automat la apel. Te poate suna chiar si din alta tara
              - sunetul se va transmite in mod automat catre microcasca din ureche
              - esti gata de examen!

     Din experienta clientilor ce au folosit in trecut acest dispozitiv atragem atentia asupra faptului ca trebuie sa aveti grija cu acest dispozitiv deoarece zvonurile s-au raspundit si din ce in ce mai multi supraveghetori, in special cei care sunt mai tineri, cam se pricep la tehnologie si sunt in pas cu ea. Sisteme de copiat pixul de copiat este la vedere si fiind putin mai gros decat unul obisnuit imediat sare in evidenta. 

     Daca aveati de gand sa il folositi pentru BAC, scoteti-l din schema deoarece autonomia acumulatorului este mica(real ~60min) iar la bac ai nevoie de minim 3...4 ore.

Pachetul cuprinde:
        - 1 x Pix GSM cu Cartela Nano SIM
        - 1 x Microcasca Japoneza de culoarea pielii
        - 6 x Baterii 337 pt casca japoneza
        - 1 x cablu incarcare  a cutiutei GSM
        - 1 x instructiuni foarte detailate de utilizare
        - 1 x certificat de garantie

PIX-GSM

Referinte specifice


mar 21, 2019
3
(3/5
Prefer cutiuta gsm
Nu pot da 5 stele deoarece Cutiuta GSM e mult mai ok.

Pro:
Usor de folosit si are miceofon ok

Contra:
1. Este totusi destul de gros, chiar daca este versiunea mai noua.
Supraveghetorii care sunt pana in 45 de ani cam stiu si ei acum care e treaba cu tehnologia si sa apari cu un asemenea pix e cam riscant
2. Bateria nu tine mai mult de 60...80 minute
3. Uneori trebuie sa stau cu urechea umde am casca intreptat spre pix.

Am avut cutiuta gsm dar am pierduto si am zis sa incerc pixul, parea tentanta oferta dar imi cam pare rau ca nu am luat tot cutiuta gsm.
Ii fac retur! In cat timp ajunge cutiuta gsm la mine?
Administrator:
Nu e nici o problema, trimiteti produsul inapoi si va vom trimite Cutiuta GSM.
Daca imi amintesc bine eu v-am zis aceste lucruri la telefon dar ati zis ca totusi vreti s ail incercati. Timp pierdut si bani pe transport acum.

Ne sunati si stabilim detaliile de retur. Daca trimiteti astazi,maine va ajunge la noi, maine va si trimitem Cutiuta si poimaine o puteti ridica.

O dupamasa placuta va dorim.
 
Pagina: 1

Add Review
Captcha