Casca de copiat cu bluetooth si microvibratii
  • Casca de copiat cu bluetooth si microvibratii
  • Casca pentru copiat cu bluetooth si colier
  • Colier bluetooth casca microvibratii pe timpan
  • Casca cu magnet Microvibratii pe timpan
  • Sistem de copiat cu colier bluetooth si casca cu microvibratii

HandsFree pentru Copiat cu Bluetooth si Casca Microvibratii

150,00 RON

Handsfree pentru copiat la examene cu bluetooth si casti cu microvibratii, sunt cele mai mici casti de copiat care exista. Va garantam ca NU se vor vedea castile in ureche si NU se va auzi absolut nimic in exterior datorita principiului de functionare cu microvibratii. Datorita tehnologiei bluetooth folosita vei avea foarte putine fire pe corp. Sistemul are Microfon performant, buton raspuns si inchis apel dar si functie de raspuns automat la apel.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


5
5.00/5 - 1 review

     Handsfree pentru copiat cu bluetooth si casca cu microvibratii este un sistem de copiat ce foloseste atat tehnologia bluetooth pentru a avea cat mai putine fire pe corp cat si tehnologia microvibratiilor ce te ajuta sa folosesti casti de dimensiuni foarte mici si care nu se aud in exterior chiar daca dai volumul la maxim. Un alt mare avantaj al acestui sistem de copiat este acela ca nu interfereaza cu alte sisteme de copiat in eventualitatea in care altcineva din apropierea ta foloseste si el un sistem de copiat.

     Sistem de copiat cu bluetooth si casti cu microvibratii extrem de simplu de folosit, practic tot ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul bluetooth la telefonul tau, sa pui colierul in jurul gatului, sa conectezi doua baterii de 9v la dispozitiv, microcasca in ureche si esti gata de examen.

       Nu trebuie sa iti faci griji pentru colier deoarece acesta este mult mai larg, nu este exact pe baza gatului si este destul de subtire, deci nu se va vedea nimic dubios nici macar vara cand te vei imbraca cu haine mai subtiri. Telefonul mobil trebuie sa fie undeva ascuns la tine dar nu mai departe de 10m.

     Este modelul ce functioneaza cu 2 baterii de 9v ce se pot achizitiona de la orice supermarket si confera un sunet mai puternic, mai stabil, mai clar si o autonomie mai mare fata de modelul cu o singura baterie. La cerere se poate trimite si modelul cu o singura baterie.

     Microfonul performant te va ajuta foarte mult sa dictezi subiectele chiar si cand vei vorbi in soapta, uneori poate capta si transmite celui de acasa chiar si cum dicteaza profesorul subiectele, fara sa mai fie nevoie sa le dictezi tu.

     Modulul bluetooth se afla pe colier care trebuie sa il pui in jurul gatului ca un lantisor iar bluetoothul va fi undeva intre sani, in dreptul pieptului. Pe bluetooth ai atat microfonul cat si un buton multifunctional handsfree pentru copiat cu Bluetooth cu ajutorul caruia poti raspunde sau inchide apelul. Butonul se poate actiona apasand prin haine in zona unde se afla bluetoothul. Noi iti recomandam sa setezi telefonul sa raspunda automat la apel. Astfel nu vei mai fi nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului. Poti intra in examen deja aflat in apel dar de regula dupa una sau doua ore apelul se intrerupe automat din centrala si astfel, daca vei seta telefonul sa raspunda automat, acesta va raspunde celui care va suna, ori de cate ori ajutorul tau de acasa te va apela, daca e nevoit sa o faca.

     Avantajele Tehnologiei Bluetooth pentru sistemele de copiat:
          - va permite sa aveti mult mai putine fire pe corp
          - sunt mult mai greu de detectat
          - compatibilitate maxima cu orice tip de telefon
          - neavand fire intre telefon si sistemul de copiat ai mobilitate mai mare
          - telefonul il poti ascunde mai usor la tine sau in mapa, poseta, bluza max 10m

     Avantajele Tehnologiei Castilor pentru Copiat cu microvibratii:
          - casti de dimensiuni incredibil de mici - NU se vad in ureche
          - NU se va auzi absolut nimic in exterior chiar si cu volumul la maxim
          - NU interfereaza cu ceilalti care au sisteme de copiat -NU ii vei auzi pe ceilalti
          - Daca te cureti bine si NU ai ceara in ureche este IMPOSIBIL sa ramana blocate acolo

     Specificatii:
          - model: BH-100
          - autonomia este data de:
               - la Bluetooth: ~4 ore - se reincarca prin mufa microUSB
               - bateriile de 9v: ~8 ore - se schimba dupa
          - microfon foarte performant
          - butoane de raspuns inchis apel
          - butoane de volum(optional)
          - colier subtire - NU se vede pe sub haine subtiri vara

     Coletul Include:
          - Handsfree cu Bluetooth si Colier
          - 6 x Microcasti
          - Cablu de incarcare Micro USB
          - Manual de Utilizare
          - Certificat de Garantie

BH-100

Referinte specifice


feb 28, 2019
5
(5/5
Seriozitate si Profesionalism
Un sistem de copiat care isi merita banii, este compatibil cu orice telefon - eu l-am folosit cu iphone x. In casca se aude destul de clar, bateriile ma tin si la 3 examene. Recomand
 
Pagina: 1

Add Review
Captcha