Handsfree pentru copiat cu casca japoneza
  • Handsfree pentru copiat cu casca japoneza
  • Handsfree pentru copiat fara fire
  • Handsfree wireless pentru copiat
  • Handsfree cu colier pentru copiat
  • cum se vede in ureche casca de copiat
  • handsfree pentru copiat cu microcasca japoneza si colier

HandsFree pentru Copiat cu Casca Japoneza

200,00 RON

Handsfree pentru copiat cu casca japoneza compus dintr-un handsfree cu Jack de 3,5mm si o micro casca de copiat de culoarea pielii. Microcasca Japoneza este cel mai mic model de pe piata. Sistem de copiat la examene foarte simplu de utilizat, foarte cautat si este accesibil pentru toate buzunarele. Compatibil cu toate tipurile de telefon mobil.

Producator: casti-de-copiat.ro

Cantitate
Livrare Rapida 24h!


5
5.00/5 - 1 review

     Handsfree pentru copiat cu micro casca japoneza de culoarea pielii pentru copiat la examene. Un sistem extrem de simplu de folosit, alcatuit dintr-un handsfree cu mufa Jack de 3,5mm ce este compatibil cu toate tipurile de telefon si o microcasca japoneza, cel mai mic model existent pe piata(ultimul model aparut) care nu se vede in ureche decat daca stii ca acolo se afla o casca, tragi de ureche si te uiti cu o lumina foarte atent. Comparativ cu restul sistemelor existente, acesta poate parea un sistem de copiat ieftin dar care este extrem de eficient si il face sa fie foarte cautat.

     Acest handsfree pentru copiat cu casca japoneza are incorporat un buton pentru raspuns la apel respectiv inchis apel si un microfon performant(capteaza si cele mai slabe sunete) incorporat cu ajutorul caruia poti sopti ajutorului tau de acasa subiectele. Poti raspunde la apel sau inchide apelul dar iti recomandam sa setezi telefonul de acasa sa raspunda automat la apel dupa cateva secunde si astfel nu vei mai fi nevoit sa apesi pe butoane in timpul examenului. Desigur ca poti si intra in sala de examen deja in apel dar de regula dupa 1...2 ore apelul se inchide automat din centrala si daca vei seta telefonul sa raspunda automat, acesta va raspunde automat la apel ori de cate ori ajutorul tau de acasa te va apela daca e nevoit sa o faca.

     Este foarte simplu de utilizat, foarte eficient in acelasi timp si are un pret mic comparativ cu restul sistemelor pentru copiat la examene. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci acea mufa jack in mufa de casti a telefonului tau iar principiul de functionare este asemanator cu a unui handsfree obisnuit dar sunetul nu este transmis intr-o casca obisnuita ci la acel colier care are rol de antena si care trebuie sa fie pus in jurul gatului. Acest colier antena va transmite fara nici un fel de fir sunetul la microcasca japoneza din urechea ta. Nu trebuie sa iti faci griji, colierul este mult mai larg, nu este la baza gatului, si este destul de subtire, deci nu se va vedea nimic suspicios nici macar vara cand te imbraci cu haine subtiri.

     Specificatii:
          - model: BH-200
          - autonomia este data de:
               - cat tine telefonul tau in apel
               - bateria 337 la microcasca: ~4....5ore - se schimba dupa
          - microfon foarte performant
          - butoane de raspuns inchis apel
          - butoane de volum(optional)
          - colier subtire - NU se vede pe sub haine subtiri vara
          - lungime cablu cu muja Jack 3,5mm aprox 1,5m

     Coletul Include:
          - Handsfree cu mufa Jack 3,5 cu Colier
          - Microcasca Japoneza Model NOU
          - Baterie Sony 337

BH-200

Referinte specifice


mar 2, 2019
5
(5/5
Calitate la pret mic!
Sincer nu ma asteptam sa fie asa bun sistemul asta la cât am dat pe el. Casca nu se vede in ureche, colierul e destul de larg si microfonul e de 10! M.a scos din încurcătură:D
 
Pagina: 1

Add Review
Captcha