Sisteme Complete Audio Video

Casti de copiat cu camera video pentru copiat la Bac Examene Teste. Casca de copiat cu camera video in nasture, Sisteme pentru copiat cu camera video in nasture sau in pix la preturi de importator!

 • Casca de Copiat cu...

  1.700,00 RON
  0 1 2 3 4 (2)

  Sistem pentru copiat la examene Profesional de ultima Generatie ce este recomandat la examene importante unde de regula exigenta supraveghetorilor este mai mare. Acest sistem pentru copiat cu camera video si cutiuta GSM se potriveste perfect pentru examenele exigente unde nu ai acces cu un telefon mobil in sala de examen. Camera Video transmite LIVE subiectele in orice locatie din tara sau chiar in alta tara.

  Beneficii:
     - Sistemele sunt produse de fabrica  NU Home Made
     - Nu trebuie sa soptesti subiectele
     - FARA Telefon Mobil la tine in sala de examen
     - dimensiuni mult mai mici -usor de ascuns vara cand e cald si te imbraci subtire

  Producator: casti-de-copiat.ro

 • Casca pentru Copiat cu...

  2.700,00 RON
  0 1 2 3 4 (1)

  Sistem pentru copiat la examene complet ce face parte din gama produselor profesionale, ideal de folosit pentru examene importante si exigente, unde nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen. Sistemul  pentru copiat functioneaza cu 2 cartele SIM din orice retea, una pt Cutiuta GSM cu ajutorul careia vei primit rezolvarile si cea de-a doua cartela SIM intra in camera video in nasture, cu ajutorul careia transmiti imagini LIVE cu subiectele ajutorului tau de acasa.

  Se potriveste atat pentru examenele clasice pe hartie A4 cat si pt cele pe monitor LCD. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

  Sistem Profesional Recomandat Nedetectabil !

  Producator: casti-de-copiat.ro

 • Sistem de Copiat cu...

  2.200,00 RON
  0 1 2 3 4 (1)

  Sistem pentru copiat ce face parte din gama produselor Profesionale ce este alcatuit din Cutiuta GSM folosita pentru a primi rezolvarile si o Camera Video in Nasture cu ajutorul careia vei trimite imagini in timp Real cu subiectele ajutorului tau de acasa. Se potriveste atat pentru examenele clasice pe hartie A4 cat si pt cele pe monitor LCD. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

  Avantaje:
     - Nu trebuie sa mai dictezi subiectele - camera le va transmite Live
     - Sisteme foarte Stabile si Fiabile
     - Foarte simple de instalat si utilizat
     - Camera in Nasture Model foarte mic.

  Producator: casti-de-copiat.ro